Εταιρεία παραγωγής πορνό θέλει να αγοράσει το «sex tape» της Tori Spelling

Μετά τις εξομολογήσεις της πρώην σταρ του Beverly Hills 90210 Tori Spelling για ερασιτεχνική ταινία πορνό, που γύρισε με το σύζυγό της Dean McDermott, ο επικεφαλής της εταιρείας παραγωγής Vivid ενδιαφέρθηκε να την αγοράσει έναντι αδρής αμοιβής.

Αρχικά η Spelling στο νέο της βιβλίο «Spelling It Like It Is», εκμυστηρεύτηκε: «Ο Dean μου είπε πως θα έπρεπε να μας “τραβήξουμε” την ώρα που κάναμε sex. Είχε ένα μικρό φορητό τρίποδο και τοποθέτησε πάνω σε αυτό την κάμερα. Αφού τσέκαρα τις γωνίες μου και είδα πως με κολάκευαν, του επέτρεψα να το κρατήσει. Το ανέβασε στον υπολογιστή που έχουμε σπίτι μας, χωρίς ωστόσο να βάλει έναν κωδικό προστασίας».

Δυο χρόνια αργότερα, το ζευγάρι έμαθε από έναν φίλο του, πως ένας άλλος «φίλος» τους, το είχε βρει στον υπολογιστή και το είχε αντιγράψει, ώστε να το πουλήσει σε όποιον προσέφερε τα περισσότερα.

Αμέσως, το ζευγάρι ακολούθησε τη νομική οδό, στέλνοντας του εξώδικο, στο οποίο ο «φίλος» ποτέ δεν απάντησε: «Τρομοκρατήθηκα πολύ, αλλά έκτοτε δεν ξανακούσαμε νέα του, και το περιστατικό ξεχάστηκε», είπε η Spelling.

Αυτές οι αποκαλύψεις αποτέλεσαν αφορμή για τον Steve Hirsch, ιδιοκτήτη της κορυφαίας εταιρείας παραγωγής πορνό Vivid και ετοίμασε μια επιταγή με πολλά μηδενικά για να αγοράσει τα δικαιώματα. «Κάνω μια σοβαρή προσφορά για ένα αυθεντικό sextape. Αυτή η προσφορά μπορεί να έχει ευμενή αποτελέσματα σε μια οικονομική κατάσταση που δείχνει δύσκολη», ανακοίνωσε ο πορνοπαραγωγός.

Αναμένεται πλέον με ενδιαφέρον η απάντηση της Spelling.

Keywords
Τυχαία Θέματα