Εγκαινιάστηκε ο Βρεφονηπιακός Σταθμός του Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω.

Εγκαινιάστηκε την 1η Νοεμβρίου, ο Βρεφονηπιακός Σταθμός που φιλοξενεί τα παιδιά των εργαζομένων στο Ταμείο Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφελείας / Κλάδος Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ (Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω.), μετά την οριστική λύση που έδωσε σε εκατοντάδες εργαζόμενους γονείς, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με την υπογραφή της άδειας λειτουργίας του

Σταθμού, βάζοντας τέλος σε μία μακροχρόνια εκκρεμότητα 13 ετών.

Προσκεκλημένος από τη Διεύθυνση του Σταθμού, ο κ. Πατούλης παρέστη στην τελετή του αγιασμού, πλαισιωμένος από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Σμυρνή, την Αντιπρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ρένα Χαλιώτη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημήτρη Καρλαύτη και το Γενικό Γραμματέα του δήμου Μιχάλη Χρηστάκη.

« Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα για εμάς, αλλά και για εσάς τους εκατοντάδες γονείς που μπορείτε πλέον να αφήσετε τα παιδιά σας σ’ ένα ασφαλές περιβάλλον» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης στο χαιρετισμό του.

«Υψηλή προτεραιότητά μας – πρόσθεσε- είναι η υποστήριξη και η εξυπηρέτηση κάθε εργαζόμενης μητέρας. Στους 13 Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς που λειτουργούν στο Δήμο μας, προσφέροντας στα παιδιά που φιλοξενούν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, προστίθεται και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός που σήμερα εγκαινιάζουμε και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που πετύχαμε να δώσουμε ένα οριστικό τέλος στην πολύχρονη ταλαιπωρία των γονέων που τα παιδιά τους φιλοξενούνται σε αυτό το σταθμό. Αποδείξαμε ότι είμαστε δίπλα σας και θα συνεχίσουμε το ίδιο να πράττουμε και στο μέλλον, αναπτύσσοντας μία εποικοδομητική και στενότερη συνεργασία. Αγκαλιάζουμε τα παιδιά που φιλοξενούνται στο σταθμό και θα μεριμνήσουμε ώστε να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών που διοργανώνουμε στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς» πρόσθεσε.

Κλείνοντας, ο δήμαρχος, έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του προς τους υπεύθυνους του σταθμού για καλή επιτυχία στο έργο τους.

Η υπεύθυνη του Βρεφονηπιακού Σταθμού κα Ελένη Καραχάλιου εξέφρασε εκ μέρους όλων θερμές ευχαριστίες προς το δήμαρχο, για την καίρια συμβολή του, να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και να προηγηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε σήμερα 250 παιδιά να φιλοξενούνται στο σταθμό.

Σε πρώτη φάση, 16 βρέφη από οικογένειες της πόλης του Αμαρουσίου φιλοξενούνται στο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω.

Σημειώνεται ότι η έγκριση για τη λειτουργία του Σταθμού που βρισκόταν σε εκκρεμότητα 13 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα