Χαμός λίγο πριν τη σέντρα του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Αρχικά ήταν τα μέτρα ασφαλείας που μετά κόπων και βασάνων αποφασίστηκαν από την Ελληνική Αστυνομία χωρίς να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένες οι δύο ομάδες. Μετά υπήρξε γκρίνια για το διαιτητή Μάνταλο από τη γηπεδούχο ομάδα και τώρα χημικοί του «Δημόκριτου» θα κάνουν αυτοψία στα αποδυτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης»!

Κατά τα άλλα, απομένουν λίγες ώρες για το πρώτο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, αύριο

Σάββατο, στις 19.30 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Αφορμή για το τελευταίο «κρούσμα» στο «σήριαλ» δόθηκε από την καταγγελία του Πανθρακικού έπειτα από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όπου γινόταν αναφορά σε περίεργη οσμή στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων. Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν συνέχεια στο ζήτημα και κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παρουσία εξειδικευμένου προσωπικού του υπουργείου Περιβάλλοντος και του «Δημόκριτου», προκειμένου να κάνουν μετρήσεις.

«Δεχθήκαμε ένα αίτημα από την ελληνική αστυνομία. Να γίνουν μετρήσεις στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας. Εμείς αύριο (σ.σ. Σάββατο) από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι θα πάρουμε δείγματα για να μελετήσουμε την ποιότητα του αέρα στα αποδυτήρια», δήλωσε στο NovaΣπορ FM ο Θωμάς Μάγκος, χημικός του «Δημόκριτου», που παραδέχθηκε ότι δεν έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν ανάλογη κατάσταση, ενώ πρόσθεσε ότι οι μετρήσεις θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 16:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα