«Έπεσε η κουρτίνα» για το Samsung Galaxy S IV (βίντεο)

Παρουσιάστηκε τελικώς σε εκδήλωση της Samsung με έδρα τη Νέα Υόρκη το Galaxy S IV, το οποίο διαμηνύει η εταιρεία ότι θα κάνει τη ζωή μας «πλουσιότερη, πληρέστερη και πιο απλή».

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του smartphone ξεχωρίζουν η 5 ιντσών (1920 x 1080) full

HD Super AMOLED οθόνη, ο 1.6GHz octo-core επεξεργαστής Exynos 5 και η 2GB μνήμη RAM. Επίσης, υπάρχει 16GB/32GB αποθηκευτικός χώρος, 13 megapixel κάμερα πίσω, 2 megapixel κάμερα μπροστά, Wi-Fi, LTE, IR Blaster, NFC και 2.600 mAh μπαταρία.

Το κινητό θα δουλεύει για λειτουργικό σύστημα το Android 4.2.2 (Jelly Bean), με το TouchWiz της Samsung UX από πάνω, προσθέτοντας πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά. Το πλαστικό κάλυμμά του είναι αποσπώμενο, προκειμένου οι χρήστες να αποκτούν πρόσβαση στη μπαταρία ή να επεκτείνουν την αποθήκευση μέσω microSD (έως 64GB). Οι διαστάσεις του είναι 136.6 x 69.8 x 7.9 χιλιοστά και το βάρος 138 γραμμάρια.

Στις λειτουργίες του συμπεριλαμβάνονται οι Dual Camera, Air View, Story Album, S Translator, S Voice Drive, Air Gesture, Share Music, Share Photos, Samsung Knox, Share Music, Share Photos, Samsung Smart Switch, και Drama Shot.

Η διάθεση του θα ξεκινήσει από τις 26 Απριλίου σε 155 χώρες, ενώ θα κυκλοφορήσει σε άσπρο και μαύρο χρώμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα