Άστατος ο καιρός σήμερα…

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα (Παρασκευή), καθώς προβλέπεται αρχικά ηλιοφάνεια και στη συνέχεια νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι σε όλη τη χώρα, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών ή καταιγίδων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη

προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και τη νύχτα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις προβλέπονται που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά και το βράδυ στα βορειοδυτικά ημιορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές και αργότερα στα νότια σποραδικές καταιγίδες ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις προβλέπονται με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα