Επενδύει ξανά στα νιάτα της η Γιουνάιτεντ

Ειδικότερα, πρόκειται για τους Ντε Χέα, Γουέλμπεκ, Κλέβερλι και Τζόουνς, τους οποίους θέλουν στα κόκκινα για πολλά χρόνια ακόμη.

Για τον συγκεκριμένο λόγο λοιπόν, η διοίκηση έχει προγραμματίσει επαφές με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών, ενώ με αυτούς του Φιλ Τζόουνς έχει γίνει μία πρώτη άτυπη συμφωνία.

Τα συμβόλαια των Γουέλμπεκ, Ντε Χέα και Τζόουνς λήγουν σε δύο χρόνια, ενώ του Τομ Κλέβερλι σε 14 μήνες.

Να υπενθυμίσουμε,

πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι παραδοσιακά μία ομάδα που πάντα βασιζόταν αρκετά στις ακαδημίες της, αλλά και σε μεταγραφές μικρών σε ηλικία ποδοσφαιριστών, με στόχο να χτίζεται κάθε δεκαετία μίασταθερή ομάδα, η οποία μπορεί να πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις και απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Όταν λοιπόν ομάδες όπως η Σίτι, η Τσέλσι ή εκτός νησιού η Ρεάλ, η Παρί, η Μονακό αλλά και τόσες άλλες πλέον, σπαταλούν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές, που πολλές φορές αποδεικνύονται υπερκοστολογημένες, ηΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ επενδύει στα νιάτα της και στις ακαδημίες της για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί πάντα και παντού.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως τον Κριστιάνο Ρονάλντο τον έφερε ο « Φέργκι» σε ηλικία 17 ετών στο Μάντσεστερ για περίπου 13 εκατ. λίρες και στη συνέχεια τον πούλησε στην Ρεάλ Μαδρίτης για σχεδόν 100 εκατ ευρώ

πηγη:paraskhnio

Keywords
Τυχαία Θέματα