Έγκλημα πάθους στη Σαλαμίνα(;)

Νεκροί βρέθηκαν χθες το βράδυ, Μεγάλη Τρίτη, μια γυναίκα και ένας άνδρας μέσα σε αυτοκίνητο, που βρισκόταν σε γκαράζ σπιτιού, στη Σαλαμίνα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, μέσα σε αυτοκίνητο εντός γκαράζ σπιτιού στη θέση Ντρένια Θρακιά Σαλαμίνας βρέθηκε νεκρός ένας 35χρονος λιμενικός με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και μία 44χρονη μητέρα δύο παιδιών, 10 και 14 χρόνων, με τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, και τα δύο θύματα ήταν παντρεμένα και εξετάζεται το κατά πόσο μπορεί να διατηρούσαν παράνομη

σχέση. Πάντως, οι αστυνομικοί ερευνούν και το ενδεχόμενο ο άνδρας να πυροβόλησε τη γυναίκα και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο από τον σύζυγο της 44χρονης. Και αυτός και η σύζυγος του 35χρονου έχουν κληθεί για κατάθεση στην αστυνομία.

Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφθασαν εκεί εντόπισαν τον άνδρα, νεκρό στη θέση του οδηγού, με τραύμα στο κεφάλι και δίπλα του σε εμβρυακή στάση με τραύμα στην κοιλιά, επίσης νεκρή, την γυναίκα. Ένα πιστόλι, ενδεχομένως το υπηρεσιακό όπλο του Λιμενικού Υπαλλήλου, βρέθηκε ανάμεσα στα πόδια του.

Πηγή: Huffingtonpost.gr

Keywords
Αναζητήσεις
εγκλημα παθους σαλαμινα πρωτο θεμα, salamina foniko proto thema
Τυχαία Θέματα