Ρεκόρ στον πράσινο πάγκο με τον Αναστασίου να ανανεώνει μέχρι το 2018

Το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, διάρκειας 3 ετών, υπέγραψε ο Γιάννης Αναστασίου και έτσι έγινες ο πρώτος Έλληνας τεχνικός που θα ξεκινήσει στον πάγκο του «τριφυλλιού» για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γιάννης Αναστασίου είπε: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και την διοίκηση του συλλόγου γι” αυτή την εμπιστοσύνη που αποδείξαμε από την πρώτη μέρα. Θεωρώ μεγάλη ευθύνη και παράλληλα μεγάλη υποχρέωση, από πλευράς δικιάς μου, να μπορέσουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι την επόμενη σεζόν και να ανέβουμε

επίπεδο. Αυτός είναι ο στόχος, να γινόμαστε καλύτεροι».

Στη συνέχεια και σε ερώτηση για το αν είναι προσωπικός στόχος ή ομαδικός, απάντησε: «Δεν είναι κάτι προσωπικό, είναι αυτό που ταιριάζει στο σύλλογο και όταν εκπροσωπείς έναν τέτοιο σύλλογο πρέπει να έχεις στόχο να πας πιο ψηλά. Μπήκαν οι βάσεις και επόμενος στόχος είναι να πάμε καλά στην Ευρώπη και να πάρουμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα».

Σε ότι αφορά στο τι μετράει περισσότερο για τον ίδιο, ώστε να ανέβει επίπεδο όπως είπε ο Παναθηναϊκός, τόνισε: «Για μένα μετράει η δουλειά. Δεν θέλω να μιλάω πολύ, προτιμώ να κάνω δουλειά».

«Μεγαλύτερη διάρκεια και μεγαλύτερη προσπάθεια απ” όλους μας. Χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα για να ανέβουμε επίπεδο. Έχουμε συζητήσει με τον κ. Φύσσα και τον κ. Βόκολο και ξέρουμε όλοι τι χρειάζεται και γίνοται προσπάθειες για να ανέβει επίπεδο η ομάδα», δήλωσε για το τι χρειάζεται η ομάδα.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Αναστασίου για την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος θα παραμείνει πλέον στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018», ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Η ομάδα αυτά τα δύο χρόνια έκανε βήματα μπροστά με τον Γιάννη στην τεχνική ηγεσία. Είμαστε ευτυχισμένοι που τον έχουμε στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας άνθρωπος ακέραιος, με ήθος και εξαιρετικός επαγγελματίας. Πιστεύουμε πολύ στις ικανότητες του και για αυτό συνεχίζουμε μαζί του, για να συνεχίσει να δημιουργεί μια ομάδα που θα δικαιώσει τις προσδοκίες του κόσμου», είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος.

«Ήταν Νοέμβριος του 2012 όταν κάναμε το πρώτο ραντεβού. Μου τον σύστησε ένας κοινός φίλος που έμενε μόνιμα στην Ολλανδία. Τα παιδιά τους πήγαιναν μαζί στο σχολείο. Κάπως έτσι έγινε η πρώτη γνωριμία. Από την αρχή με κέρδισε με το στυλ, τις γνώσεις και τον τρόπο που μιλούσε για το ποδόσφαιρο. Ήταν ακριβώς αυτό που ψάχναμε τότε. Ένας Έλληνας προπονητής με φιλοδοξίες, ήθος και ακεραιότητα», τόνισε ο κ. Αλαφούζος.

Keywords
Τυχαία Θέματα