Κύπελλο Ελλάδας: Απόλλων- Ολυμπιακός υπό το φόβο των επεισοδίων

Σήμερα ξεκινάει η ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος με πρώτο «πιάτο» τον αγώνα στη Ριζούπολη μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του Ολυμπιακού, στις 19.00.

Προφανώς και ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί απέναντι σε μια ομάδα, που αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική, ωστόσο η κακή αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα επιτρέπει

στον Απόλλωνα να… κάνει όνειρα.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα, καθώς και ο επιθετικός Δημήτρης Διαμαντάκος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση στη Ριζούπολη. Μοναδικός απών θα είναι ο Κασάμι.

Αντίθετα με τους «ερυθρόλευκους», ο προπονητής του Απόλλωνα Αλέκος Βοσνιάδης αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Πήρε στην αποστολή τους Τζιώρα, Γκόλια, Κύργια, Λαγό που απουσίαζαν λόγω τιμωρίας από το ματς με την Ερμιονίδα, ωστόσο άφησε εκτός τους τραυματίες Πίτκα, Φαρινόλα και τον τιμωρημένο Βάντερσον.

Κατά τα άλλα, υπό το φόβο επεισοδίων, καθώς η Ριζούπολη είναι δίπλα στη Νέα Φιλαδέλφεια, με χθεσινή απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, απαγορεύτηκε για λόγους ασφαλείας η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη, αλλά και η διάθεση εισιτηρίων προς αυτούς που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν μεμονωμένα τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Keywords
Αναζητήσεις
απολλων ολυμπιακος, απολλων ολυμπιακος κυπελλο
Τυχαία Θέματα