«Χτενίζουν» τα ελληνοαλβανικά σύνορα για τους δραπέτες

Συνεχίζεται η επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των αλβανών δραπετών, με τις έρευνες να έχουν επικεντρωθεί εδώ και 3 ημέρες στην περιοχή των ελληνοαλβανικών συνόρων, όπου όπως εκτιμούν οι αρχές έχουν καταφύγει οι δραπέτες.

Μάλιστα, το μεσημέρι ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος πέταξε πάνω από τα ελληνοαλβανικά σύνορα και τα όρη του Σουλίου, προκειμένου να έχει εικόνα του ανάγλυφου της περιοχής.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, για να εκτιμηθεί η κατάσταση και ο επιχειρησιακός σχεδιασμός.

Σύμφωνα

με αστυνομικές πηγές, όλες οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίες ενισχύθηκαν από χθες Κυριακή με καταδρομείς του στρατού, βρίσκονται κατά μήκος του Καλαμά, των συνόρων, ενώ υπάρχει και μια τρίτη ζώνη στα χωριά του Κάτω Ζάλογγου.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν αποτέλεσμα, καθώς δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος των δραπετών. Πάντως, τα απαισιόδοξα σενάρια κάνουν λόγο για διαχωρισμό των δραπετών, την ίδια στιγμή, που κάποιοι από αυτούς ίσως και να έχουν ήδη φτάσει στην Αλβανία…

Keywords
Τυχαία Θέματα