«Άγριες Μέλισσες» ΑΝΤ1: Επεισόδιο 9, τι θα δούμε σήμερα 10/10

«Άγριες Μέλισσες» ΑΝΤ1: Συγκλονιστικό αναμένεται το σημερινό επεισόδιο στις «Άγριες Μέλισσες». Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον Δούκα να εκδικείται την Λενιώ, παίρνοντας τους εργάτες και κλέβοντας το άλογο τους. Την ίδια ώρα, ο Νέστορας ψάχνει απαντήσεις για τον θάνατο του Γιάννου, ενώ ο Νικηφόρος προσπαθεί να ζήσει τον έρωτα του με την Ασημίνα, η οποία διατηρεί της επιφυλάξεις της. Η Ελένη δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση απ’ τον Κυπραίο την ώρα που κάποιος γίνεται η σκιά του. Παράλληλα η Δρόσω ανακαλύπτει πως ο Νέστορας ερευνά την

αυτοκτονία του Γιάννου, ενώ ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Προύσαλη τον πραγματικό λόγο που κρεμάστηκε ο γιος του.

Η Ασημίνα δέχεται μια επίθεση απ’ τον Μελέτη αναγκάζοντας τον Νικηφόρο να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Παρά τη βοήθεια του παπά- Γρηγόρη, ο Λάμπρος δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να παραμείνει στο χωριό και η απόφαση του βαραίνει την Θεοδοσία. Θα στηρίξει την επιθυμία του Λάμπρου να μείνουν στον τόπο που αγαπάει ή θ’ αρπάξει την ευκαιρία να απομακρύνει τον άντρα της απ’ την Ελένη; Η Μυρσίνη υποψιάζεται πως ο Δούκας έχει σχέση με τον θάνατο του Γιάννου. Στο σπίτι των τριών αδερφών έρχεται ένα προξενιό για την Ασημίνα, ενώ την ίδια ώρα ο Νικηφόρος αποφασίζει να… «φωνάξει» τον έρωτά του για εκείνη.

«Άγριες Μέλισσες» ΑΝΤ1: Επεισόδιο 9, τι θα δούμε σήμερα 10/10«Άγριες Μέλισσες» ΑΝΤ1: Πώς σχολιάζει ο «Κωνσταντής» τον «Γιάννο»;

Ο Γιάννης Κουκουράκης συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες».Ο ηθοποιός υποδύεται τον «Κωνσταντή Σεβαστό» και αναφέρθηκε στον ρόλο του μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Προσωπικά η ζωή μου δεν έχει αλλάξει γιατί είμαι σε ένα πλατό ή στις πρόβες ή στο σπίτι μου να κοιμάμαι. Νομίζω ότι δικαιώνονται οι κόποι των ανθρώπων που πίστεψαν στο σενάριο και μετά σε μας και οι δικοί μας» είπε ο Γιάννης Κουκουράκης και αναφέρθηκε στον «Γιάννο», Ιωάννη Αθανασόπουλο: «Δέχομαι μηνύματα πολλά και διάφορα, θετικά. Δεν έχω δεχθεί μηνύματα αντιπάθειας απέναντί μου λόγω του Γιάννου. Ο Γιάννος είναι εκπληκτικός ηθοποιός και πραγματικά είμαι πολύ τυχερός που είχα σκηνές μαζί του».

«Άγριες Μέλισσες» ΑΝΤ1: Σκίζει σε τηλεθέαση

Το βράδυ της Τετάρτης το ντέρμπι για την πρώτη θέση στην τηλεθέαση εξελίχθηκε σε περίπατο για τις «Άγριες Μέλισσες». Χωρίς το GNTM 2 απέναντι, η σειρά υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1 βρέθηκε στην κορυφή με πολλές μονάδες διαφορά. Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» κατέγραψε τηλεθέαση 30% στα νεανικά κοινά, σύμφωνα με τις πρωινές εκτιμήσεις της Nielsen, ενώ το τελευταίο μισάωρο σημείωσε ποσοστά 35,7% και 35,5% αντίστοιχα. Το σίριαλ εποχής του ΑΝΤ1, έδωσε τεράστια ώθηση στην πρεμιέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου που ακολούθησε. Το βραδινό show, το οποίο ξεκίνησε με την Μαρία Κίτσου από τις «Άγριες Μέλισσες» ως πρώτη καλεσμένη, σημείωσε τηλεθέαση 24,8%.

Ανάσα τηλεθέασης πήρε την Τετάρτη και η σειρά «Έρωτας Μετά» στον ALPHA, η οποία συμπιέζεται όσο προβάλλεται απέναντι από το GNTM τις δυο πρώτες μέρες της εβδομάδας. Η δραματική σειρά σημείωσε ποσοστό 16,1% το βράδυ της Τετάρτης. Το διπλό επεισόδιο της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ, εξασφάλισε για τον σταθμό ένα 11,2% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό.

«Άγριες Μέλισσες» ΑΝΤ1: Η σειρά που μας ‘γύρισε πίσω’

Η σειρά του AΝΤ1 επιβεβαίωσε τις φήμες ότι πρόκειται για ένα αριστούργημα, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές της τηλεόρασης. Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή για τα ελληνικά δεδομένα, η οποία στοίχισε στον τηλεοπτικό σταθμό 6 εκατ. ευρώ.  Στην Ελλάδα της δεκαετίας του ‘50 τρεις αδερφές μένουν ορφανές σε μια κοινωνία που δεν θα τους επιτρέψει να παλέψουν τη ζωή τους μόνες. Χωρίς να έχουν προετοιμαστεί καθόλου για αυτό, μένουν ολομόναχες και για να επιβιώσουν πρέπει να κρατηθούν η μια από την άλλη, να ενωθούν σαν μια γροθιά.

Η Ελένη (Μαρία Κίτσου) που είναι η μεγαλύτερη κάνει τα πάντα για να φροντίσει τις άλλες δυο μικρότερες. Όταν ο γιος του μεγαλύτερου γαιοκτήμονα της περιοχής Δούκα Σεβαστού (Λεωνίδας Κακούρης) τους χτυπά την πόρτα και ζητά το χέρι της Ελένης, εκείνη διχάζεται. Οι «Άγριες Μέλισσες» με ταλαντούχους πρωταγωνιστές και κινηματογραφική αισθητική μάς μεταφέρουν σε ένα χωριό στα τέλη του ‘50 στον θεσσαλικό κάμπο. Η παραγωγή της σειράς «Άγριες Μέλισσες» έστησαν από την αρχή ένα ολόκληρο χωριό.

«Άγριες Μέλισσες» ΑΝΤ1: Η ηχηρή αποχώρηση και το παρασκήνιο με πασίγνωστο ηθοποιό

Η καινούργια σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού στα πρώτα της «βήματα» όπως φαίνεται και από την τηλεθέαση που καταγράφει. Παρόλα αυτά ένα απρόοπτο γεγονός συνέβη λίγο πριν την πρεμιέρα. Ο λόγος για μία αποχώρηση, συγκεκριμένα του ηθοποιού Γιάννη Φέρτη, ο οποίος θα υποδυόταν τον Νέστορα. Ο Γιάννης Φέρτης μίλησε στο ΒΗΜΑgazino και αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί αποχώρησε από τις «Άγριες μέλισσες».

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός τόνισε: «Όταν μου το πρότειναν την πρώτη φορά είπα δεν θα μπορέσω να το κάνω, ήμουν ήδη κουρασμένος, δεν θέλω να το κάνω, δεν πρέπει να το κάνω. Δεύτερη φορά, με ξαναπήραν, πάλι είπα ‘δεν βλέπω να το κάνω’, την τρίτη φορά ήρθαν πάλι και μου είπε κάτι ο παραγωγός, ας μην πω τώρα τι μου είπε, όχι άσχημο, καλό, και αυτό με επηρέασε και είπα θα το κάνω. Ξεκινήσαμε και είδα ότι έχει πολλή δουλειά και πώς θα το προλάβω; Τι να πρωτοπρολάβω; Ακόμη διαβάζω το κείμενο για το έργο που θα παίξω τώρα. Βέβαια, μου είχε πει ο παραγωγός “αν τυχόν κουραστείς, αν τυχόν δεν θέλεις, μην ανησυχείς, θα το πάρω πάνω μου”. Οπότε όταν έφτασα στο αμήν είπα πρέπει να πάρω τηλέφωνο και να το πω».

Για τις Άγριες Μέλισσες, μίλησε και στο Πρωινό
Keywords
Τυχαία Θέματα