Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Πέμπτη 10/10

Ζώδια σήμερα: Ακόμη όμως και αν το πρόγραμμά είναι φορτωμένο αξίζει τον κόπο να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για να διαβάσετε κάποιο βιβλίο, ή καλύτερα… πολλά βιβλία! Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι έχετε τουλάχιστον 5 καλούς λόγους για να το πράξετε. Ένα από τα οφέλη της ανάγνωσης βιβλίων είναι ότι βοηθάει τον εγκέφαλό μας να λειτουργεί σωστά. Το διάβασμα αποτελεί μια καλή άσκηση για το μυαλό και το νου μας. Μπορεί να βοηθήσει τον εγκέφαλο μας να εκτελεί όλες τις λειτουργίες του πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όταν διαβάζουμε, αναγκάζουμε το μυαλό μας να σκέφτεται περισσότερο και αυτό μπορεί να μας

κάνει πιο οξυδερκείς. Αλλά για να εξασκήσετε τον εγκέφαλό σας με το διάβασμα, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι πρέπει να διαβάζετε βιβλία σε τακτική βάση.

Το άγχος αποτελεί ένα παράγοντα κινδύνου που προδιαθέτει σε διάφορες επικίνδυνες καταστάσεις, όπως οι καρδιακές παθήσεις. Το διάβασμα όμως μας δίνει την ευκαιρία να ηρεμήσουμε και να περιορίσουμε το άγχος.Ειδικά η ανάγνωση βιβλίων φαντασίας πριν τον ύπνο, σύμφωνα με τους ειδικούς, αποτελεί μια δραστηριότητα που μας χαλαρώνει και μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε ο,τι μας στρεσάρει. Η μέθοδος αυτή μάλιστα θεωρείται πολύ αποτελεσματική στην αντιμετώπιση του άγχους. Το διάβασμα μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε την αϋπνία και να υιοθετήσουμε υγιείς συνήθειες ύπνου. Αν έχετε συνηθίσει να διαβάζετε βιβλία πριν κοιμηθείτε, τότε η συνήθεια αυτή συμβάλλει στη ρύθμιση του βιολογικού ρολογιού του σώματος σας και στέλνει το σήμα στον εγκέφαλο ότι ήρθε η ώρα να κοιμηθεί. Το διάβασμα λοιπόν μπορεί να σας βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο να κοιμηθείτε ήσυχα και να ξυπνήσετε ανανεωμένοι το πρωί. Και τώρα, μετά τη μικρή συμβουλή της ημέρας, πάμε να δούμε τα ζώδια. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Το Tlife, μας ενημερώνει.

Ζώδια σήμερα: Κριός

Εκμεταλλεύσου σήμερα τη διαίσθηση σου, προσπάθησε να τα βρεις με τον εαυτό σου και να πάρεις τις πολυπόθητες αποφάσεις σου χωρίς όμως να λες πολλά. Μπορεί να έχεις την επιθυμία να εκφράσεις την ανεξαρτησία σου όμως θα πρέπει να το κάνεις με ήπιους και χαμηλούς τόνους. Συγκεντρώσου περισσότερο στις εργασιακές σου υποχρεώσεις προκειμένου να αποφύγεις λάθη και παραλήψεις. Είναι σημαντικό να δείξεις συνέπεια, προκειμένου να διεκδικήσεις τους στόχους σου.
Η σχέση με το σύντροφο σου χρειάζεται περισσότερη κατανόηση από πλευρά σου. Δώσε του τον απαιτούμενο χώρο και άκουσε τον με περισσότερη προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, μην εντυπωσιάζεσαι από μεγάλα λόγια και εστίασε στις πράξεις των ενδιαφερόμενων.

 Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Καλά θα κάνεις σήμερα να είσαι σε εγρήγορση, μιας και τα γεγονότα και οι εξελίξεις τρέχουν γύρω σου και κρύβουν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Προσαρμόσου στις αλλαγές και τις συνθήκες που επικρατούν στα εργασιακά, χωρίς να αφήσεις τις όποιες ανασφάλειες σου να σε καταβάλλουν. Εξέφρασε τα θέλω και τα συναισθήματα σου στο σύντροφο σου και μην τα περιμένεις όλα έτοιμα. Αν θέλεις να αλλάξει και να βελτιωθεί κάτι στη σχέση σου, θα πρέπει να δουλέψεις γι’ αυτό.
Μέσα απ’ τις κοινωνικές σου συναναστροφές και το φιλικό σου περιβάλλον θα υποδεχτείς και το μεγάλο έρωτα, γι’ αυτό μην απομονώνεσαι.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Η επίλυση των προβλημάτων σου διευκολύνετε κατά το ήμισυ της ημέρας, καθώς δεν απογοητεύεσαι από συναισθηματικούς παράγοντες. Όσο κυλά η μέρα ίσως χρειαστεί να καταβάλεις περισσότερη προσπάθεια στα εργασιακά, προκειμένου να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους, καθώς η ένταση δε λείπει από το χώρο. Το άγχος της καθημερινότητας μην το μεταδίδεις στον ερωτικό σύντροφο σου. Άδειασε το μυαλό σου από περίπλοκες σκέψεις και απόλαυσε τη συντροφιά του.
Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται πραγματικά οι απαιτήσεις σου από νέες γνωριμίες να είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Αρκετά ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η σημερινή μέρα σου, καθώς η διάθεση σου για αλλαγές, κοινωνικότητα και δράση αυξάνεται. Πρόσεξε βέβαια τον τρόπο που εκφράζεσαι και την επικριτική σου διάθεση που μπορεί να χαλάσει τις καρδιές ανθρώπων που εκτιμάς. Απέφυγε τις επιπόλαιες κινήσεις και αποφάσεις στα εργασιακά. Μπορεί να αποβούν μοιραίες, μιας και διανύεις μια σημαντική περίοδο για την καριέρα σου. Μπορείτε να περάσετε όμορφα με τον ερωτικό σύντροφο σου, αρκεί να αποφύγετε τις πολλές αναλύσεις και απαιτήσεις ο ένας από τον άλλον. Ο ενθουσιασμός και η ανάγκη σου για συντροφικότητα μπορεί να σε κάνει ευάλωτη απέναντι σε νέες γνωριμίες ή και παρελθόν.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Διανύεις μια περίοδο που θέλεις και χρειάζεσαι την ισορροπία και την ασφάλεια στη ζωή σου, γι’ αυτό απέφυγε τις αλλαγές και τις επιπόλαιες, εν θερμό αποφάσεις. Οι απαντήσεις ή και οι λύσεις που περιμένεις στα εργασιακά, προκύπτουν από εκεί που δεν το περιμένεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι σε επαγρύπνηση. Μπες για λίγο στη θέση του ερωτικού σου συντρόφου και προσπάθησε να γίνεις πιο τρυφερή και εκδηλωτική μαζί του. Εφήμερες γνωριμίες ανεβάζουν το ερωτικό σου θερμόμετρο. Απόλαυσε τες χωρίς όμως να αρχίσεις τα όνειρα και τις εξιδανικεύσεις.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Οι ισορροπίες της καθημερινότητας σου επιτέλους αρχίζουν να επανέρχονται κι εσύ να ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Δράσε σήμερα δυναμικά και απόλαυσε τη στήριξη και επιβράβευση σημαντικών ανθρώπων, για τη δική σου τουλάχιστον κρίση.Οι επαγγελματικοί στόχοι θα επιτευχθούν καλύτερα αν εργασθείς ομαδικά και συλλογικά. Πάρτε σημαντικές για τη σχέση σας αποφάσεις μοιράζοντας απόψε σκέψεις, επιθυμίες και συναισθήματα με το σύντροφο σου.
Καλωσόρισε νέες γνωριμίες στη ζωή σου και κάνε τις σωστές επιλογές , εσύ που είσαι μόνη.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Ενώ μπορεί σήμερα να υπάρξει μια αναποφασιστικότητα από μέρους σου και μπορεί να σημειωθούν και κάποιες παρεξηγήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, εσύ δε φαίνεται να χάνεις το κέφι σου. Διευθέτησε πρακτικά θέματα και υποχρεώσεις σου στα εργασιακά και απέφυγε τις αλλαγές. Μπορείς να καταστρώσεις τα σχέδια σου, όμως όχι να περάσεις στην εφαρμογή τους σήμερα. Το πάθος και ο ρομαντισμός επανέρχονται στη σχέση με το σύντροφο σου, αφού φαίνεται να παίρνεις επιτέλους πρωτοβουλίες. Ένα διακριτικό ερωτικό φλερτ μέσα απ’ τον εργασιακό σου χώρο, επαναφέρει την αυτοπεποίθηση σου και σε κάνει να ονειρεύεσαι ξανά.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Οι θετικές πλανητικές όψεις για εσένα σήμερα σε γεμίζουν ενέργεια και δυναμισμό, ενώ ταυτόχρονα ευνοούν τα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Η ομαδική εργασία επιβραβεύεται ή η δικτύωση μπορεί να διεγείρει νέες ιδέες. Σε κάθε περίπτωση έχεις μπροστά σου μια ιδιαίτερα παραγωγική και αποδοτική μέρα στα εργασιακά, που ότι κι αν κάνεις το πετυχαίνεις. Λάβε υπόψη σου πως οι εκφράσεις ελευθερίας, ή ανεξαρτησίας μπορεί να είναι ακατέργαστες από μέρους σου και να πληγώσουν τον ερωτικό σύντροφο σου.  Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε κάνει ακαταμάχητη, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την στο έπακρο εσύ που είσαι μόνη.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Οι συναισθηματικές απαιτήσεις των άλλων από εσένα μπορεί να είναι πολύ συχνές και ενδεχομένως και ενοχλητικές κάποιες φορές. Βάλε τα όρια σου χωρίς όμως να τους κακοκαρδίσεις, κυρίως αν πρόκειται για τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Στόχος σου είναι να πάρεις το προβάδισμα στα εργασιακά, εντοπίζοντας τα προβληματικά σημεία και φυσικά και αυτά που απαιτούν μια προσαρμοστικότητα.  Απολαύστε τη ζεστασιά του σπιτιού και την αγκαλιά απόψε με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν συνεχίζει να σε απασχολεί και μάλιστα τόσο που δεν αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται γύρω σου. Χάνεις ευκαιρίες για το τίποτα… να το θυμάσαι αυτό.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Με τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και τις συγκινήσεις σήμερα δύσκολα θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου, γι’ αυτό φρόντισε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Κάποιες υποθέσεις σου απαιτούν ρεαλισμό και αντικειμενικότητα. Η δυναμικότητα και οι έξυπνες ευέλικτες ιδέες σου στα εργασιακά σε απαλλάσσουν από πολλά εμπόδια. Δείξε υπευθυνότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Όπως έχεις απαιτήσεις έχεις και υποχρεώσεις. Φλερτ, γνωριμίες, κατακτήσεις και θαυμαστές φέρνει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού για σένα που είσαι μόνη. Απόλαυσε τα και επέλεξε τα καλύτερα!!!

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Διανύεις μια περίοδο που θέλεις να πειραματιστείς, να μάθεις ή να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες και νέους τρόπους προώθησης των στόχων σου. Αυτός ο ενθουσιασμό σου όμως σήμερα, μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολικές κινήσεις και αντιδράσεις.
Φρόντισε να απαλλαγείς και να αποχωρίσεις απ’ εργασιακές υποθέσεις ή και αδιέξοδες συνεργασίες. Έχεις να κάνεις σπουδαιότερα πράγματα απ’ το να χάνεις άσκοπα ενέργεια. Δεν μπορείς να αποκτήσεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι απ’ τον ερωτικό σύντροφο σου, ζητώντας την τόσο επιτακτικά και εγωιστικά. Εσύ που είσαι μόνη βγες από τα στερεότυπα, τις προκαταλήψεις κι απ’ τη σεμνοτυφία σου. Μιας και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις όμορφα έστω και παροδικά απόλαυσε το.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Στόχος σου θα πρέπει να είναι το να είσαι ευέλικτη και να διατηρείς το ανοιχτό σου μυαλό για να ελαχιστοποιήσεις τις όποιες απογοητεύσεις, που φαίνεται να είναι και παροδικές. Απέφυγε επιμελώς τις διαφωνίες και αντιπαραθέσεις στα εργασιακά. Απόλαυσε το πάθος και τον έντονο ερωτισμό που πλανάτε στην ατμόσφαιρα με το σύντροφο σου και απέφυγε τις συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να είσαι βέβαιη πως μπορείς να το κατακτήσεις. Μην παρασύρεσαι σε έξοδα που δεν αντέχει το πορτοφόλι σου.

Καλημέρα!
Keywords
Τυχαία Θέματα