Αυστρία: Σκότωσε και έθαψε τον πρώην σύζυγο και τον εραστή της

 

Τη δολοφονία του πρώην συζύγου της και του εραστή της, ομολόγησε μια 34χρονη γυναίκα σε δικαστήριο της Αυστρίας, γνωστή και ως «Γυναίκα του Πάγου» στα αυστριακά μέσα.

Η Εστιμπαλίζ Καράντζα, ομολόγησε ότι πυροβόλησε τα θύματα της με ένα πιστόλι μπερέτα και στη συνέχεια τεμάχισε τα σώματα τους με ένα αλυσοπρίονο, τα τοποθέτησε στην κατάψυξη του καταστήματος της και τελικά τα έθαψε στο ψυγείο.

Ο λόγος που η 34χρονη προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη, ήταν η ταπείνωση που είχε υποστεί από τους δύο άντρες, καθώς ο πρώην άντρας της ασκούσε λεκτική βία και ο εραστής της επειδή

την απατούσε.

Η εισαγγελέας έκανε λόγο για μια «ψυχρή γυναίκα» και μια «ωρολογιακή βόμβα που περίμενε να εκραγεί». «Είναι σαφές ότι η κατηγορούμενη έχει δύο πλευρές», ανέφερε, προειδοποιώντας ότι η Καράντζα θα μπορούσε να σκοτώσει ξανά.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Καράντζα στο δικαστήριο,  η συμπεριφορά του συζύγου της, Χόλγκερ Χολτζ, είχε αλλάξει εντελώς μετά το γάμο τους και η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη όταν αναγκάστηκαν, μετά από έξωση, να μετακομίσουν στο κατάστημα παγωτού που διατηρούσε.

Όπως ισχυρίστηκε η 34χρονη, ο Χολτζ αρνείτο να μετακομίσει παρ' όλο που εκείνη είχε εξωσυζυγική σχέση με τον πωλητή παγωτομηχανών, Μάνφρεντ Χιντερμπέργκερ και παρά το διαζύγιο που πήρε λίγο αργότερα.

Μετά από λεκτική διαμάχη που είχαν,  τον πυροβόλησε δύο φορές στο πίσω μέρος του κεφαλιού και μία στον κρόταφο, καθώς αυτός ήταν απασχολημένος στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Ενάμισι χρόνο αργότερα,  βρήκε ερωτικά μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο του εραστή της και το προφίλ του σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών, όταν όμως θέλησε να του μιλήσει εκείνος την αγνόησε και πήγε για ύπνο.

Η Καράντζα τον σκότωσε ενώ κοιμόταν, με το ίδιο όπλο που είχε δολοφονήσει τον πρώην σύζυγό της και στη συνέχεια τον έθαψε δίπλα στο πτώμα του πρώην άντρα της.

Η ανακάλυψη των δυο πτωμάτων έγινε μετά από εργασίες συντήρησης που έπρεπε να γίνουν στο υπόγειο του καταστήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα