Survivor spoiler σήμερα ασυλία 27/4/21: Αυτοί κερδίζον, ποιοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler σήμερα ασυλία 27/4/21: Το Survivor γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον, κάτι που φάνηκε και στο επεισόδιο της Δευτέρας. Πλέον, οι ομάδες ετοιμάζονται να μπουν στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, εκεί που σίγουρα ένα προβάδισμα λόγω ψυχολογίας και φαγητού έχουν οι Κόκκινοι. Η κόκκινη ομάδα, κατάφερε να πάρει την πρώτη ασυλία και πήγε στο συμβούλιο του νησιού με ηρεμία, προκειμένου να δει τους Μπλε να ψηφίζονται. Εκείνοι, έδωσαν από την κάλπη τον Κώστα,

ενώ ο Παύλος θα πρέπει να αποφασίσει απόψε για το ποιος θα τον ακολουθήσει από τους Μπλε.

Δείτε ακόμη: Survivor: Έξω φρενών η μητέρα της Μαριαλένας με τον Σάκη: «Καταστρέφει την ψυχολογία της»

Ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor ήταν ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος στις πρώτες δηλώσεις του στην εκπομπή love it ξεκαθάρισε για τον James: «Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος ζητούσε επίμονα σε ένα παιχνίδι να ζητήσουμε φάουλ. Ο James του είπε ότι δεν ήταν τίποτα κι εκείνος τα πήρε στο κρανίο και έριξε δυο – τρία χοντρά μπινελίκια. Αυτό με ενόχλησε γιατί ήταν η πρώτη μου εβδομάδα στους Μπλε. Του είπα ότι επειδή δεν είμαι σε φάση να ακούω τα μπινελίκια σου, ας το αφήσουμε, ζήτα ένα συγγνώμη και όλα καλά.

Επιστρέψαμε στην παραλία και ο Νίκος ήταν σαν να του είχα βάλει το μαχαίρι στον λαιμό. Ένιωσε ότι υποτιμάται και άρχισε η διαμάχη. Είχαμε τον James που συμφωνούσε με τα λόγια μου και λίγο αργότερα ήταν 100% με τον Νίκο. Τότε πιάνω τον Chris και του λέω επειδή έχω ξενερώσει και πεινάω, δεν πάμε στο δάσος να δούμε τι έχει;. Βρήκαμε φαγητό και το απολαύσαμε. Όταν επιστρέψαμε με γεμάτα στομάχια, ξέσπασε μεγάλος θυμός από τη μεριά του James» και έτσι ξεκίνησε η διαμάχη τους!

Survivor spoiler σήμερα ασυλία 27/4/21: Ποιος κερδίζει!

Ο παίκτης του πρώτου survivor, o Κώστας Αναγωστόπουλος που κάθε μέρα δίνει spoilers, χθες βράδυ τόνισε ότι μπέρδεψε τις μέρες και αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο τους παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση… Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο πρώτος παίκτης προς αποχώρηση από το Ssurvivor και την ατομική ασυλία κερδίζει ο Παύλος Γαλακτερός που θα δώσει ακόμα έναν υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση. Σήμερα, Τρίτη χάνει η κόκκινη ομάδα.

Survivor spoiler σήμερα ασυλία 27/4/21: Ποιοι κερδίζουν σήμερα την ασυλία;

Την προηγούμενη βδομάδα οι μπλε έκαναν το 2/2, κάτι που δεν θα το καταφέρουν οι κόκκινοι. Απόψε οι μπλε σπάνε το μικρό σερί των αντιπάλων τους και κάνουν το 1-1 και οι ρόλοι αντιστρέφονται. Στο συμβούλιο του νησιού υποψήφιοι από τους κόκκινους θα βγουν οι Τριαντάφυλλος και Γιώργος Ασημακόπουλος, ενώ ο Παύλος Γαλακτερός θα βγάλει στον τάκο τον Τζέιμς! Κίνηση τακτικής για να «δυναμώσουν» τα ονόματα των υποψηφίων και να φύγει ο Τριαντάφυλλος ή κίνηση που δηλώνει πως όντως ο «πρίγκιπας» έχει γίνει στόχος και από τους μπλε;  Έτσι γι’ αυτή τη βδομάδα έχουμε υποψήφιους τους: Τριαντάφυλλο, Ασημοκόπουλο, Κώστα Παπαδόπουλο και Τζέιμς Καφετζή. Σίγουρα θα είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο Survivor.

Survivor spoiler σήμερα ασυλία 27/4/21: Trailer
Keywords
Τυχαία Θέματα