ΑΕΚ – Λόπες: Αμφίβολος για Τούμπα

Με ενοχλήσεις στον προσαγωγό αποχώρησε ο Έλντερ Λόπες από το πρόσφατο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Αυτή τη στιγμή η συμμετοχή του Πορτογάλου μπακ-χαφ στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι εξαιρετικά αμφίβολη και κατά πάσα πιθανότητα θα κριθεί στη σημερινή προπόνηση της «Ένωσης».

Εφόσον

δεν τα καταφέρει ο παίκτης, τότε το βάρος θα πέσει στον Μιτάι απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά». Από εκεί και πέρα, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί μία διάταση στον πρόσθιο χιαστό και τις επόμενες ημέρες θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Αυτή τη στιγμή εκτός πλάνων είναι επίσης οι Χνιντ, Λάτσι, Μπακάκης, Ολιβέιρα και Σιμόες.

Απέφυγε τα χειρότερα ο Γκαρσία στην ΑΕΚ

Γλίτωσε τα χειρότερα, όπως φαίνεται, ο Λιβάι Γκαρσία. Μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο εξτρέμ της ΑΕΚ έκανε μαγνητική το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας στο Ιατρικό Κέντρο και εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, Χάρη Λάλο και τον Παντελή Νικολάου.

Τα αποτελέσματα λοιπόν έδειξαν ότι ευτυχώς δεν έχει υποστεί σοβαρή ζημιά (κάτι για το οποίο υπήρχε ανησυχία στην «Ένωση»), με τη διάγνωση να κάνει λόγο για διάταση στον πρόσθιο χιαστό. Εξάλλου, θεωρούταν ήδη ενθαρρυντικό ότι ο ίδιος ο παίκτης μετά το ματς, αλλά και σήμερα (που είναι το σημαντικότερο) δεν πονούσε πολύ, αλλά σε κάθε περίπτωση η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά.

Δεδομένου πάντως ότι το συγκεκριμένο σημείο δεν επιτρέπει ρίσκο, η συμμετοχή του στη ρεβάνς των ημιτελικών Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ θεωρείται απίθανη. Από ‘κει και πέρα, η πορεία της κατάστασής του το προσεχές διάστημα θα κρίνει το αν θα επιβεβαιωθεί η αισιόδοξη εκτίμηση πως θα προλάβει τα τελευταία ματς των playoffs.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ – Λόπες, Αμφίβολος, Τούμπα,aek – lopes, amfivolos, touba