Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Τα πλάνα του Μαρτίνς για τη ρεβάνς

Τους «βασικούς» παίκτες του σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ο Πέντρο Μαρτίνς στο αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη, στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει με 3-4-3 τους Πειραιώτες κόντρα στους Ηπειρώτες, επαναφέροντας παίκτες όπως τους Σα, Εμβιλά, Καμαρά και Ελ Αραμπί. Από εκεί και πέρα, φανέλα βασικού

διεκδικεί ο Βαλμπουενά, αν και το προβάδισμα να ξεκινήσουν στη γραμμή κρούσης μετά τον Ελ Αραμπί έχουν οι Μπρούμα, Μασούρας και Εμβιλά.

Εφόσον η ομάδα παίξει με τρεις στόπερ, τότε μπροστά από τον Σα θα βρεθούν οι Χολέμπας, Παπασταθόπουλος και Σεμέντο. Για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας θα ξεκαθαρίσει μετά τη σημερινή προπόνηση, στην οποία πλέον συμμετέχουν και παιδιά από την Κ19 όπως Μαυρουδής, Κίτσος και Τσέλιος.

Ευχάριστα στον Ολυμπιακό: Ανέβασε ρυθμούς ο Μπα και «τρέχει» για ΠΑΣ Γιάννινα

Ευχάριστα νέα προκύπτουν στον Ολυμπιακό με την κατάσταση του Ουσεϊνού Μπα, όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Νικολακόπουλος, καθώς ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός ανέβασε σημαντικά ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση στου Ρέντη.

Ο Σενεγαλέζος, που τις τελευταίες εβδομάδες ένιωθε ενοχλήσεις στη μέση με αποτέλεσμα να ταξιδέψει και στη Γαλλία για να εξεταστεί από ειδικό γιατρό, δείχνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση, προπονήθηκε κανονικά και εφόσον συνεχίσει έτσι θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμος για τον Πέδρο Μαρτίνς. Συγκεκριμένα, ο Αφρικανός άσος στις επόμενες μέρες θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο ρυθμούς και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, θα είναι εξαιρετικά πιθανό να είναι «παρών» στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να κρίνει αν θα είναι στην αποστολή ή ακόμα και στην ενδεκάδα. Τη φετινή σεζόν ο Ουσεϊνού Μπα έχει 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει και ένα γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα