Survivor Σάκης – Μαριαλένα: Έξαλλη η μητέρα της παίκτριας, έξαλλη και η… Κεφαλά

Έξαλλη η μαμά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη μετά από όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε την παίκτρια να αποκαλύπτει ότι σκόπευαν με τον Σάκη να παντρευτούν και ανέφερε το περιστατικό που συνέβη μετά τον χωρισμό της με πρωταγωνιστές τον Σάκη Κατσούλη και… την Χριστίνα Κεφαλά! Μέναμε μαζί με τον Σάκη δύο χρόνια συζούσαμε, είμασταν οικογένειες Πάσχα, Χριστούγεννα

κλπ.. Του είχα κάνει σκηνικό γιατί η Χριστίνα έκανε ένα giveaway στο Instagram, την είχε βγάλει φωτογραφία στην πολυθρόνα μου. Του έστειλα μήνυμα και του λέω αύριο έρχομαι να πάρω τα πράγματα μου από το σπίτι και πες την κοπέλα σου ότι από αύριο δεν θα έχει πολυθρόνα να ποζάρει», είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα.

Η εκπομπή, Το Πρωινό, και ο δημοσιογράφος, Αλέξης Μίχας επικοινώνησε με τη μητέρα της Μαριαλένας, Γεωργία Χαραλαμποπούλου, η οποία επιβεβαίωσε αυτά που είπε η κόρη της για την προσωπική της ζωή… «Επιβεβαιώνω απόλυτα όσα είπε χθες το βράδυ η Μαριαλένα. Μαζί πήγαμε με την κόρη μου και πήραμε τα πράγματα ο Σάκης καταστρέφει την ψυχολογία της για μια ακόμη φορά.», είπε η μαμά της Μαριαλένας!

Η απάντηση της Χριστίνας Κεφαλά

Η Χριστίνα Κεφαλά θέλησε να απαντήσει δημόσια στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη μέσα από κάποια instastories, τα οποία όμως διέγραψε μετά από λίγο. «Επειδή τώρα είδα αυτό που συνέβη στην αρχή του επεισοδίου του Survivor, έχω να κάνω την εξής ερώτηση. Γιατί τόσο καιρό που ήμουν στον παιχνίδι δεν σχολιάστηκε κάτι να πάρω θέση, να πω τα πράγματα όπως έχουν. Για γέλια αυτά που λέγονται για μένα και να πω και κάτι ακόμα. Ήξερα εγώ ποιανού είναι η πολυθρόνα;», είπε η Χριστίνα Κεφαλά.

Survivor Σάκης – Μαριαλένα: Το σχόλιο του Λιβάνη στην τελευταία φωτογραφία της Μαριαλένας στο Instagram

Μπορεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να είναι στον Άγιο Δομίνικο, όμως χθες, 26 Απριλίου, το προφίλ της στο Instagram ενεργοποιήθηκε ξανά και βλέπουμε ότι η γυμνάστρια έχει λίγες αναρτήσεις.
Όσο συμβαίνουν διάφορα με το… ζευγάρι στο ριάλιτι επιβίωσης, το γύρο του διαδικτύου κάνει η τελευταία της ανάρτηση, όπου η 25χρονη έχει ποζάρει στο ηλιοβασίλεμα με μαγιό και ο σύντροφός της, Γιώργος Λιβάνης της έχει κάνει ένα σχόλιο, έχει βάλει ένα emoji με χειροκρότημα….

Survivor: Τι συμβαίνει με την Alessia;

Κρίση φαίνεται πως περνάει η σχέση του Αλέξη Παππά και της συντρόφου του, Alessia, λίγες ημέρες μετά την περιβόητη αποχώρησή του από το Survivor. Η ξανθιά καλλονή είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί στο Happy Day και στο Πρωινό το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, ωστόσο σε καμία από τις δύο εκπομπές δεν ήταν τυπική στο ραντεβού της. Πριν από λίγη ώρα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το παρασκήνιο της εξαφάνισής της. «Έχουμε καταλάβει, χωρίς να είμαστε βέβαιοι γιατί δεν παρακολουθούμε τις συνομιλίες των ανθρώπων, ότι πρέπει να έχει υπάρξει κρίση ανάμεσα σε αυτόν και την Alessia. Θα σας πω ότι χθες η Alessia ήταν να βρίσκεται ζωντανά στην εκπομπή μας, ενώ τα είχαμε συνεννοηθεί όλα, ξαφνικά εξαφανίστηκε. Δεν σήκωνε τα τηλέφωνα, μετά μας είπε ότι δεν έπιανε το κινητό της και να γίνει η σύνδεση πιο μετά.

Μετά πάλι εξαφανίστηκε και το ίδιο έκανε και σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή, που σημαίνει προφανώς ότι ο Αλέξης, βλέποντάς την στα κανάλια να δίνει συνεντεύξεις ως η σύντροφός του, της είπε ότι “κοίτα, μια φορά συναντηθήκαμε στη σκάλα στο Μονακό, μη βγαίνεις να μιλάς”» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στο Happy Day.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor Σάκης – Μαριαλένα, Έξαλλη, … Κεφαλά,Survivor sakis – marialena, exalli, … kefala