N.Kidman: «Είχα μια φανταστική 10ετία με τον Tom Cruise!»

Το περιοδικό «Who» κλείνει τα 20 χρόνια κυκλοφορίας του και το γιορτάζει με εξώφυλλο την λαμπερή και πάντα όμορφη Nicole Kidman! Στο κατακόκκινο εξώφυλλο, η 45αρα ηθοποιός φοράει ένα καταπληκτικό κόκκινο φόρεμα, που αφήνει ακάλυπτα τα ατελείωτα πόδια της!

Η Nicole, στην συνέντευξη που παραχώρησε μιλά για τον γάμο της με τον Tom Cruise, αλλά και τον τωρινό σύζυγό της, Keith Urban. Για

τον τραγουδιστή της κάντρι, Keith Urban και σύζυγό της, λέει μόνο τα καλύτερα, καθώς «μεγάλο της όνειρο είναι να γεράσει μαζί του».

Όσον αφορά όμως τον προηγούμενο της γάμο, αυτόν με τον Tom Cruise, ο πρώην της, την έβγαλε πάλι «ζάχαρη» καθώς καμία σύντροφός του μέχρι τώρα, δεν τον έχει ποτέ κατηγορήσει για κάτι, ενώ υπάρχει πάντα ένα μεγάλο σύννεφο μυστικότητας όσον αφορά τις διαπροσωπικές του σχέσεις.

Το ίδιο συνέβη λοιπόν και με την Nicole, που λέει τα καλύτερα για τον πρώην σύντροφό της, αποκαλύπτοντας: «Είχα έναν φανταστικό γάμο με τον Tom για αρκετό χρόνο. Απέκτησα και τα παιδιά μου, Bella & Connor. Ήταν μία καταπληκτική δεκαετία. Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους που σχετίστηκα να έχουν μία πολύ καλή ζωή, το ίδιο και στον Tom».

Αλλά δεν παρέλειψε να πετάξει και την «μπηχτή» λέγοντας ότι «παντρεύτηκα πολύ μικρή και πολύ γρήγορα»! Γιατί άραγε;

Keywords
Τυχαία Θέματα