Ν. Δένδιας: «Τα άκρα δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο»

Τα όσα εκτυλίχθηκαν το πρωί έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σχολίασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας. «Υπάρχουν ευθύνες στην αστυνομία, γιατί δεν εκτίμησε το ρίσκο και δεν ζητήθηκαν ενισχύσεις εγκαίρως και αυτές οι ευθύνες θα καταλογιστούν», είπε χαρακτηριστικά για τη συμπλοκή μεταξύ της αστυνομίας και εργαζομένων των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Ο κος Δένδιας δεν θέλησε να αναφερθεί στις δηλώσεις του στη φύλαξη του Πενταγώνου, καθώς «είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας». Ωστόσο,

σχολίασε: «Είμαι βαθιά λυπημένος, γιατί τα άκρα στην ελληνική κοινωνία δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Σε περίοδο βαθιάς κρίσης βρίσκονται τα άκρα να δείξουν ότι δεν σέβονται τίποτα και βρίσκονται βουλευτές που ενισχύουν αυτά τα άκρα στην κατάλυση κάθε θεσμού, κάθε ιερού».

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης συμπλήρωσε ότι «η κοινωνία πρέπει να δείξει αυτοσυγκράτηση, είναι υποχρέωσή μας να απομακρύνουμε τα άκρα και οφείλουμε να πορευτούμε όλοι μαζί σαν κοινωνία γιατί το εναλλακτικό σενάριο είναι η καταστροφή».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα