Κοζάνη – Κέντρο Υγείας: “Θυμωμένος” πολίτης τα έκανε γυαλιά καρφιά

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κοζάνη όταν ένας άντρας εισέβαλε με λοστό στο Κέντρο Υγείας για να διαμαρτυρηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Πρώτο Θέμα”, όλα έγιναν λίγα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι όταν ο 66χρονος «μπούκαρε» στο Κέντρο Υγείας σπάζοντας με λοστό τόσο τη τζαμαρία στην είσοδο όσο και στον προθάλαμο, διαμαρτυρόμενος για τη μη εξυπηρέτησή του, μέσω τηλεφώνου, από την εν λόγω Υπηρεσία.

Ο

άντρας στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, ωστόσο λίγα λεπτά μετά εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του δεν βρέθηκε ο λοστός που χρησιμοποίησε νωρίτερα.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες, της διατάραξης λειτουργίας Υπηρεσίας, φθορά ξένης περιουσίας και της νομοθεσίας περί όπλων και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.Από το περιστατικό δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ατόμου. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης.

Πήγαινε για ένα χιλιόμετρο ανάποδα στην περιφερειακή Υμηττού – Νεκρή 29χρονηΑλλάζουν όλα στους ελληνικούς δρόμους – Πώς θα τελειώσει η παράνομη στάθμευσηΠωλ Ευμορφίδης: «Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Έχεις δει κανέναν αρχαίο Έλληνα με παπούτσια;»10 τρόποι για να παραμείνετε ζεστοί στο σπίτι χωρίς θέρμανση
Keywords
Τυχαία Θέματα