Μαέστρο – επεισόδιο 3 3/11: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη

Η επιτυχημένη σειρά «Maestro», με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έρχεται απόψε στις 22:40, στο MEGA, με νέο επεισόδιο. Το νήμα της ιστορίας αρχίζει να ξετυλίγεται. Οι ήρωες αποκαλύπτονται, παρασύρονται από τα πάθη τους και έρχονται αντιμέτωποι με σκοτεινά μυστικά. Στο σημερινό επεισόδιο, ονόματι «Προσευχή», οι προετοιμασίες για το φεστιβάλ μουσικής προχωρούν. Οι παράνομες δραστηριότητες του Φάνη και του Χαράλαμπου αποκαλύπτονται στα παιδιά τους και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Η Χάρις παραλληλίζει τον έρωτα της Κλέλιας και του

Ορέστη με τον δικό της χαμένο έρωτα. Ο Ορέστης προσπαθεί να αποφύγει την Κλέλια, όμως τα αισθήματά του γι’ αυτή δεν τον αφήνουν.

H νέα τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρεμιέρα της και κάθε επεισόδιο, ανεβαίνει στην κορυφή της τηλεθέασης. Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση. Στα εννιά επεισόδια του «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται αριστοτεχνικά μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης. Ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών ενσαρκώνει πολυδιάστατους ήρωες, μέσα από τους οποίους ο δημιουργός επιχειρεί να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση χαρακτηριστικών τύπων της κοινωνίας μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαέστρο –, 3 311, Πέμπτη,maestro –, 3 311, pebti