Εφαρμογές Android για δίαιτα και απώλεια κιλών

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές Android για δίαιτα και απώλεια κιλών, όμως παρακάτω αναφέρονται οι καλύτερες, όσον αφορά την ευκολία χρήσης τους, το φιλικό τους περιβάλλον και φυσικά την αποτελεσματικότητά τους στην απώλεια βάρους.

Εφαρμογές Android για δίαιταMyFitnessPal

Αξιολόγηση: 4,4 αστέρια

Κατεβάστε την εδώ 

Τιμή: Δωρεάν με αγορές εντός εφαρμογής

Το MyFitnessPal έρχεται με μια τεράστια βάση δεδομένων, σαρωτή barcode και συνταγές. Η εφαρμογή παρακολουθεί τα θρεπτικά συστατικά και τις θερμίδες

που λαμβάνετε καθημερινά και σας προσφέρει πληροφορίες για τις διατροφικές σας επιλογές, βοηθώντας σας να κάνετε πιο υγιεινές επιλογές. Μπορείτε επίσης να καταγράψετε την άσκηση και τα βήματά σας, καθώς και να βρείτε υποστήριξη από την κοινότητα της εφαρμογής.

Noom

Αξιολόγηση: 4,3 αστέρια

Κατεβάστε την εδώ

Τιμή: Δωρεάν με αγορές εντός εφαρμογής

Πρόκειται για μια από τις πιο ιδιαίτερες εφαρμογές Android για δίαιτα που αντί να σας πει να τρώτε λιγότερο και να κινείστε περισσότερο, το Noom χρησιμοποιώντας την δύναμη της ψυχολογίας, προσπαθεί να εντοπίσει τις κρυμμένες σκέψεις και πεποιθήσεις σας σχετικά με τη διατροφή και την άσκηση. Στη συνέχεια, δημιουργεί μια προσαρμοσμένη στρατηγική για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε υγιεινές διατροφικές συνήθειες. Η εφαρμογή σάς βοηθά να παρακολουθείτε το βάρος, το φαγητό, την άσκηση, την αρτηριακή πίεση και το σάκχαρο σας, όποτε το θελήσετε.

Lose Weight in 30 Days

Αξιολόγηση: 4,8 αστέρια

Κατεβάστε την εδώ

Τιμή: Δωρεάν

Αυτή η εφαρμογή σας παρέχει όλα τα προγράμματα διατροφής και τις ασκήσεις που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να χάνετε βάρος με γρήγορο ρυθμό. Η εφαρμογή συνδυάζει μια ποικιλία προγραμμάτων για κάθε μέρος του σώματός σας, ενώ σας επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε τις θερμίδες που καίτε και τις θερμίδες που καταναλώνετε, ώστε να έχετε ένα εργαλείο all-in-one για γρήγορη και ασφαλή δίαιτα.

Calorie Counter

Αξιολόγηση: 4,7 αστέρια 

Κατεβάστε την εδώ

Τιμή: Δωρεάν με αγορές εντός εφαρμογής

Το Calorie Counter είναι μια από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές Android για δίαιτα, καθώς διαθέτει μια ποικιλία εργαλείων για να σας βοηθήσει να ακολουθήσετε μια υγιεινή διατροφή, να παρακολουθήσετε τις θερμίδες που χάσατε από την άσκηση και να καταγράψετε την καθημερινή γυμναστική σας. Αυτή η εφαρμογή κάνει επίσης την καταγραφή του φαγητού σας εύκολη, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να βάλετε τυχαίες θερμίδες στον ημερήσιο υπολογισμό τους.

YAZIO

Αξιολόγηση: 4,5 αστέρια

Κατεβάστε την εδώ 

Τιμή: Δωρεάν με αγορές εντός εφαρμογής

Το YAZIO θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής από το μηδέν δίνοντάς σας όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να υιοθετήσετε και να διατηρήσετε μια υγιεινή διατροφή, στοχέυοντας στην απώλεια βάρους. Σας δίνει επίσης την επιλογή να φτιάξετε ένα πλάνο, είτε για να χάσετε βάρος είτε για να χτίσετε μυς, με ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, παρακολούθηση βάρους και επιβράβευση κάθε φορά που κατακτάτε έναν στόχο.

The post Εφαρμογές Android για δίαιτα και απώλεια κιλών appeared first on allaboutandroid.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα