Τράγκας vs «Τα Νέα», ο πόλεμος συνεχίζεται!

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην εφημερίδα «Τα Νέα» και τον Γιώργο Τράγκα.

Μετά το χθεσινό άρθρο του Αλέξη Μητρόπουλου, με αφορμή την εμφάνιση του ονόματος του δημοσιογράφου αλλά και του γιου του, Ιωάννη, στη φερόμενη «λίστα Λαγκάρντ» ακολούθησε η έντονη αντίδραση του δημοσιογράφου από το «μικρόφωνο» του Real FM,

που σχεδόν… έκλαψε στην εκπομπή του. Σήμερα, η εφημερίδα επανέρχεται στο θέμα, με νέο χλευαστικό άρθρο εναντίον του.

«Ράδιο σόου – Όταν έκλαψε ο Τράγκας» είναι ο τίτλος του κειμένου και μέσα από αυτό χλευάζει τον «αντιμνημονιακό» Γιώργο Τράγκα που φέρεται να διαθέτει τραπεζικό λογαραριασμό στην Ελβετία και «πλασάρει» τον εαυτό του ως θύμα συνομωσίας. Στο άρθρο αναφέρεται πως «με τις προτάσεις του να τσακίζονται στην άκρη από ένα λυγμό, με το δίκιο να τον πνίγει απευθύνθηκε στο συναίσθημα των ακροατών του. Δεν κλαίει μόνο για την προσβολή που του έγινε. Κλαίει για την πατρίδα. Η χώρα, λέει, είναι υπό κατοχή. Εγώ ενοχλώ περισσότερο από όλους και το ξέρω. Ενοχλώ όλο τον εσμό των μνημονιακών μηχανισμών».

«Τα Νέα» υπενθυμίζουν τη διαφήμιση του περιοδικού Crash, του οποίου εκδότης είναι ο Γιώργος Τράγκας, στην οποία ο δημοσιογράφος είναι ντυμένος «τσολιάς» και σηκώνει τη φουστανέλα στην Άνγκελα Μέρκελ.

Τέλος, ειρωνεύονται τα λεγόμενα του δημοσιογράφου στη χθεσινή του εκπομπή, εκεί που «λύγισε», όταν και είπε πως αυτή μπορεί να είναι η τελευταία του εκπομπή σχολιάζοντας, «Κλάψτε Ελληνες για την Εβίτα σας. Κλάψτε για τον Τράγκα» !

Μάλιστα, η φωτογραφία του δημοσιεύματος έχει τον Γιώργο Τράγκα με φέσι!

Δείτε το βίντεο της διαφήμισης…

Keywords
Τυχαία Θέματα