Στον Μέσι το «Χρυσό Παπούτσι»

Άλλο ένα βραβείο, αυτό του κορυφαίου σκόρερ, παρέλαβε ο Λίονελ Μέσι, επιβεβαιώνοντας αυτό που ξέρουν όλοι τα τελευταία χρόνια: ότι είναι ο κορυφαίος όλων!

Από το 2004 όταν πρωτοεμφανίστηκε στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα έδειξε ότι διαθέτει κάτι μαγικό στις κινήσεις, στις ποδοσφαιρικές σκέψεις και στον τρόπο εκτέλεσης, που θα τον έκαναν να ξεχωρίσει. Και αυτό έγινε μέσα στα επόμενα χρόνια, εκεί όπου ο Λίονελ Μέσι αγώνα με τον αγώνα γινόταν όλο και καλύτερος. Για να φτάσει σήμερα να θεωρείται ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη, το μυαλό και η ψυχή των Καταλανών,

αλλά και της εθνικής Αργεντινής. 

Και για τη περσινή σεζόν, όπου πέτυχε στο πρωτάθλημα Ισπανίας 50 τέρματα (ξεπερνώντας κατά δύο γκολ τον Κριστιάνο Ρονάλντο), ο 25χρονος άσος παρέλαβε το «Χρυσό Παπούτσι». «Περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρίσκεται εδώ μαζί μου σήμερα. Να ξεκαθαρίσω πως αυτό είναι ένα ομαδικό βραβείο. Αυτή είναι η πραγματικότητα» είπε ο Μέσι, ο οποίος κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο για δεύτερη φορά στη καριέρα του (την πρώτη ήταν τη περίοδο 2009-2010).

Keywords
Τυχαία Θέματα