Ταρό Νοεμβρίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Οκτώβριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

ΚΡΙΟΣ

ΧVΙΙ ΑΣΤΕΡΙ

Κοιτάτε ψηλά

Γενικά: Αυτό το μήνα παίρνετε μια βαθιά ανάσα από τα προβλήματα των τελευταίων μηνών. Ένας φίλος θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα περάσετε αυτό το διάστημα μακριά από εντάσεις. Οι αδέσμευτοι επιστρατεύστε το χιούμορ σας και βάλτε πλώρη για άγνωστα λιμάνια.

Επαγγελματικά: Ότι ξεκινήσετε αυτή την περίοδο θα ευοδωθεί στο μέλλον. Το κλειδί της επιτυχίας σας είναι οι καλές δημόσιες σχέσεις.

Οικονομικά:

Τα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Κινηθείτε με μέτρο.

ΤΑΥΡΟΣ

XVIΙΙ ΣΕΛΗΝΗ

Ομιχλώδες τοπίο

Γενικά: Αυτό το μήνα έλκετε τα μπερδέματα σαν μαγνήτης. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και αποφύγετε να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι νοιώθετε ότι κάτι γίνεται πίσω από την πλάτη σας. Κινηθείτε αθόρυβα.

Οι αδέσμευτοι καλύτερα να μείνετε μόνοι σας.

Επαγγελματικά: Το παρασκήνιο και τα κουτσομπολιά που υπάρχουν στο χώρο εργασίας σας δημιουργούν εντάσεις. Μην συμμετέχετε και κλείστε τα’ αυτιά σας.

Οικονομικά: Έξοδα που δεν τα περιμένατε σας βγάζουν από τον προϋπολογισμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ

Μετά την καταχνιά η ελπίδα

Γενικά: Αυτό το μήνα μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια, είναι περίοδος να πάρετε πρωτοβουλίες και να κυνηγήσετε ότι λαχταράει η καρδιά σας.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με το σύντροφο σας. Οι εντάσεις ανήκουν στο παρελθόν. Οι αδέσμευτοι μην διστάσετε να κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα ήρθε ο καιρός να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Ο πρωτότυπος τρόπος σκέψεις σας δεν περνάει απαρατήρητος.

Οικονομικά: Μικρές ανάσες αισιοδοξίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Αφήστε πίσω το παρελθόν

Γενικά: Αυτό το μήνα αξιολογήστε τις ανάγκες σας και αφήστε να φύγει από τη ζωή σας ότι έχει κάνει τον κύκλο του.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι συζητήστε ότι σας ενοχλεί και ανανεώστε τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι αφήστε πίσω το παρελθόν και ασχοληθείτε με νέα πρόσωπα.

Επαγγελματικά: Περίοδος αλλαγής στα επαγγελματικά σας σχέδια. Κάντε τον απολογισμό σας πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση.

Οικονομικά: Προσοχή στην τάση σας για υπερβολές.

ΛΕΩΝ

ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Ένας κύκλος ολοκληρώνεται

Γενικά: Αυτός είναι ο μήνας που οι προσπάθειες σας θα ανταμειφθούν. Ένας κύκλος έχει ολοκληρωθεί και ένας καινούργιος ανοίγει.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έχετε τη συμπαράσταση και την ενθάρρυνση του συντρόφου σας σε ότι σκέπτεστε να κάνετε. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια γνωριμία που θα έχει τα εχέγγυα να διαρκέσει.

Επαγγελματικά: Αυτό που περιμένατε καιρό τώρα ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί. Πιθανή αλλαγή θέσης εργασίας ή μετακίνηση σε άλλο χώρο,

Οικονομικά: Βελτίω

Keywords
Τυχαία Θέματα