Το ΚΚΕ κηρύσσει ανένδοτο – Κατάληψη στο γραφείο του Στρατούλη με σκηνές και απεργία πείνας

Μια μέρα μετά τη συμβολική κατάληψη του υπουργείου Οικονομικών από το ΠΑΜΕ και την ανάρτηση πανό στην πρόσοψη του κτιρίου, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η κυβέρνηση αντιμετωπίζει μια νέα αντιπολιτευτική στρατηγική από το κόμμα του Περισσού.

Πρώην συμβασιούχοι το ΟΑΕΕ μπήκαν από το πρωί της Παρασκευής

στο υπουργείο Εργασίας και έστησαν σκηνές στον 7ο όροφο, ακριβώς έξω από το γραφείο του υπουργού αναπληρωτή Δημήτρη Στρατούλη ανακοινώνοντας παράλληλα, ότι ξεκινούν και απεργία πείνας.

Οι πρώην εργαζόμενοι κρατώντας ένα πανό το οποίο γράφει με κόκκινα γράμματα «δικαίωση» ζητούν από την κυβέρνηση να επιστρέψουν στις δουλειές τους όπως επέστρεψαν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του δημοσίου.

«Ζητάμε να εφαρμοστεί η δικαστική απόφαση. Θέλουμε να δούμε τον υπουργό και θα τον περιμένουμε μέχρι να μας δεχτεί. Δουλέψαμε μέχρι τον Νοέμβριο του 2013 και μας έδιωξε η μνημονιακή κυβέρνηση. Δεν εφαρμόζουν τις δικαστικές αποφάσεις που εφάρμοσαν για εργαζόμενους της περιφέρειας και της κυρίας Δούρου και του κυρίου Μηταφίδη. Είμαστε και εμείς καθαρίστριες για αυτό δεν αποχωρούμε», ανέφερε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος των πρώην εργαζομένων του ΟΑΕΕ Γιάννης Σφυράκης.

Λίγη ώρα αργότερα, μάλιστα, έστησαν σκηνές ακριβώς έξω από το γραφείο του κυρίου Στρατούλη με ορισμένες από τις πρώην συμβασιούχες να ανακοινώνουν ότι προχωρούν σε απεργία πείνας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

The post Το ΚΚΕ κηρύσσει ανένδοτο – Κατάληψη στο γραφείο του Στρατούλη με σκηνές και απεργία πείνας appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα