Η ΕΡΤ δεν κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης – Χαμηλότερα νούμερα από τη ΝΕΡΙΤ

Από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης, η ΕΡΤ βρίσκεται και πάλι στις οθόνες, ύστερα από δύο ολόκληρα χρόνια. Η πολυαναμενόμενη «επιστροφή» της χαρακτηρίστηκε από διαδοχικές ζωντανές εκπομπές με καλεσμένους εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου και δελτία ειδήσεων. Πώς υποδέχτηκαν, όμως, το νέο αυτό πρόγραμμα οι τηλεθεατές;

Κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου και του πρώτου σήματος τις πρωινές ώρες, το 21,7% του τηλεοπτικού κοινού ψήφισε ΕΡΤ.

Για τις επόμενες έξι ώρες, μέχρι τις 12 το μεσημέρι, και με τους Νίκο Αγγελίδη, Βασιλική Χαϊνά, Μαριλένα Κατσίμη, Γιάννη Δάρα, Φάνη Παπαθανασίου και Μάριον Μιχελιδάκη να κρατούν τα ηνία, η τηλεθέαση της ΕΡΤ1 κινήθηκε γύρω στο 10%.

Στο επόμενο τρίωρο, όμως, τα νούμερα ήταν μονοψήφια. Διψήφια έγιναν και πάλι μεταξύ 15:00 - 18:30, όταν τη σκυτάλη πήραν αρχικά ο Αντώνης Αλαφογιώργος με το δελτίο ειδήσεων και στη συνέχεια η Ελένη Χρονά με τον Ανδρέα Ροδίτη και το απογευματινό μαγκαζίνο. Μεταξύ 15:30 - 15:45 τα μηχανάκια της Nielsen κατέγραψαν 18,9% ενώ το κεντρικό δελτίο στις 21:00 με τον Πάνο Χαρίτο παρακολούθησε το 6% των τηλεθεατών.

Στο γενικότερο πλαίσιο, η τηλεθέαση κινήθηκε αρκετά χαμηλά με το 7,3% του γενικού συνόλου και το 4,3% του κοινού 15-44 να παρακολουθούν το νέο πρόγραμμα. Τα εν λόγω νούμερα είναι αρκετά χαμηλά και ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κάποιος την τηλεθέαση της ΝΕΡΙΤ την τελευταία μέρα, που ήταν 8,5% στο σύνολο και 6,5% στο νεανικό κοινό.

The post Η ΕΡΤ δεν κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης – Χαμηλότερα νούμερα από τη ΝΕΡΙΤ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα