Ζώδια και αστέρια: Ποιος «άδειασε» το χιούμορ του Σεφερλή;

Πω, πω, πω! Δεν του χαρίστηκε καθόλου! Του την «είπε» για τα καλά!

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας ιδιαίτερα ευφυής Παρθένος ο οποίος με τη σύνοδο Ηλίου – Δία στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη του σκορπίζει γέλιο και χαρά, αν και κάποιες φορές το χιούμορ του ξεπερνά τα όρια και θεωρείται «κρύο».

Χθες ο Μάρκος Σεφερλής δημοσίευσε όπως διαβάσαμε στο gossip-tv.gr στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τις πρόβες της ομάδας του στο Δελφινάριο για την παράσταση του καλοκαιριού. Ο Μάρκος Σεφερλής

σχολίασε κάτω από την φωτογραφία «Η συμμορία των 6,5 ξαναχτυπά».
Μόνο που η εν λόγω ατάκα δεν έτυχε της συνήθης θερμής αποδοχής καθώς σχολιάστηκε αρνητικά από τους followers του με χαρακτηριστικό σχόλιο «Αν θεωρείτε τον εαυτό σας μισό κύριε Μάρκο τότε ναι, 6,5. Θεωρώ ότι ακόμα και το χιούμορ έχει όρια. Καληνύχτα σας».

Αυτές τις ημέρες ο διελαύνων Άρης («καρφιά», εντάσεις, διαφωνίες) βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων (γραπτός-προφορικός λόγος) σε δυσμενή όψη με τον γενέθλιο Πλούτωνα του (βαθύτερα νοήματα) στην Παρθένο (χωρίς συναισθηματισμό, με ψυχρή λογική) δείχνοντας «βέλη» προς σχόλια του που το ύφος τους μπορεί να θεωρηθεί «κρύο».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα