Τι τρώει η Μιράντα Κερ και έχει αυτό το κορμί!

Το διάσημο μοντέλο εσωρούχων οφείλει να προσέχει τις αναλογίες του από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της μέρας. Τα τσουβάλια με λεφτά που ρίχνουν στα πόδια τους οι μεγάλες εταιρείες αξίζουν ωστόσο κάθε θυσία. Ναι, ε; Διαβάστε πως τρέφεται η Μιράντα.

Η 29χρονη καλλονή εντοπίστηκε από τους Αμερικανούς παπαράτσι να κάνει βόλτες στη Νέα Υόρκη με τον 22μηνών γιο της Φλιν και όταν σταμάτησε να πάρει μια ανάσα μίλησε στους δημοσιογράφους για να βγάλει τον καημό από μέσα της. Για μία ακόμα φορά το εντυπωσιακό μοντέλο παραδέχτηκε δημοσίως ότι η εξαντλητική δίαιτα που κάνει πριν βγει στην πασαρέλα για το φαντασμαγορικό ετήσιο σόου της Victoria’s Secret κυριολεκτικά την εξοντώνει.

Οι δηλώσεις της μπορεί να θολώνουν λίγο την επίδειξη που με μεγάλη αγωνία περιμένει και φέτος ολόκληρη η Αμερική (και τα media όλου του κόσμου) αλλά δίνουν στα εκατομμύρια κορίτσια που πασχίζουν για ένα κορμί μοντέλου πως τα πράγματα δεν είναι πάντα ρόδινα.

«Βγαίνεις με τα εσώρουχα μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους. Και όλοι κοιτάζουν το σώμα σου. Πόσο απλό σας φαίνεται αυτό;» ρωτάει η Μιράντα Κερ και αποκαλύπτει πως σχεδόν όλο τον χρόνο «Γυμνάζομαι εντατικά. Κάνω πολύ πιλάτες, γιόγκα, μποξ και ασκήσεις για τον κορμό, τα πόδια, το μπούστο και τον πισινό μου»! Και φυσικά κάνω πολύ γυμναστική δεν σημαίνει και τρώω ό τι θέλω… «Κάθε μέρα πίνω με υγιεινούς πράσινους χυμούς και πρωτεϊνούχα ροφήματα», εξηγεί το μοντέλο και επισημαίνει στο περιοδικό People ότι κάποιες φορές τρέφεται μόνο με αυτά τα ροφήματα.

Ανάλογες δηλώσεις είχε κάνει λίγους μήνες πριν η Αντριάνα Λίμα η οποία παραδέχτηκε πως για να διατηρήσει σε φόρμα το κορμί της κάνει εντατική γυμναστική κι αυστηρή δίαιτα ενώ πριν το ετήσιο σόου της εταιρίας εσωρούχων πίνει μόνο νερό και πρωτεϊνούχα υγρά για εννιά ολόκληρες μέρες (αλλά καθόλου νερό τις τελευταίες 12 ώρες πριν το σόου προκειμένου να «στεγνώσει» το σώμα!).

 

Keywords
Τυχαία Θέματα