Μέχρι και ο Τάρλι Σιν τρόμαξε με το παραλήρημα του «μικρού»

O Τσάρλι Σιν πιστεύει πως ο πρώην συμπρωταγωνιστής του στη σειρά «Two and a half men”, Άνγκους Τ. Τζόουνς, «καταρρέει» και χαρακτηρίζει τη σειρά… «καταραμένη»!

Ο πρώην πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στο βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube και εμφανίζει τον «μικρό» του σίριαλ να χαρακτηρίζει «βρώμικο» το σίριαλ, να είναι ενάντια στις χριστιανικές αρχές του και να καλεί τον κόσμο να μην το παρακολουθεί!

Ο Τσάρλι Σιν δήλωσε στο «People» πως «με την κατάρρευση του Άνγκους είναι προφανές σε μένα πως το σίριαλ είναι καταραμένο».

Μάλιστα,

παραλληλίζει την «κατάρρευση» του Άνγκους σαν αυτή των οπαδών της παραθρησκευτικής οργάνωσης «Πύλη του Παραδείσου» που αυτοκτόνησαν μαζικά το 1997 επειδή πίστευαν πως έτσι θα επιβιβαζόταν σε διαστημόπλοιο εξωγήινων που ακολουθούσε την πορεία ενός κομήτη.

Βέβαια, ο Σιν δεν έχασε την ευκαιρία να «επιτεθεί» στο δημιουργό του σίριαλ, Chuck Lorre, καταλογίζοντάς του το «ψυχολογικό τσουνάμι» που δημιούργησε στον Άνγκους.

Ο πρώην πρωταγωνιστής έκανε δηλώσεις και στο ΤΜΖ λέγοντας πως «δεν τον έχω δει για αρκετό διάστημα, αλλά ο Άνγκους που ήξερα και ακόμη αγαπώ δεν είναι ο τύπος που είδα στο Youtube χθες».

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα, ο Άνγκους επανήλθε με γραπτή δήλωση, αυτή τη φορά, για να… δικαιολογήσει το παραλήρημά του, τονίζοντας πως «ζητώ συγνώμη αν οι δηλώσεις μου δείχνουν πως έχω έλλειψη σεβασμού και αδιαφορώ για τους συναδέλφους μου».

Η σκέψη πως θα χάσει τα 300.000 ευρώ που εισπράττει για κάθε επεισόδιο, ίσως να τον ταρακούνησε, για αυτό και έσπευσε να ευχαριστήσει τους παραγωγούς της σειράς για τη μοναδική εμπειρία που του έχουν προσφέρει!

Keywords
Τυχαία Θέματα