Τέρης Χρυσός: Στα 10 μου με ξεμονάχιασαν δύο ναύτες και με θώπευαν

Όλοι μας έχουμε από μια τραυματική εμπειρία από την παιδική μας ηλικία, αλλά για κάποιους είναι κάτι πολύ πιο βαρύ και δύσκολο να το διαχειριστείς ψυχολογικά όταν είσαι τόσο μικρός. Όπως και ο γνωστός τραγουδιστής, που σε ηλικία 10 ετών γλίτωσε από τύχη τον βιασμό.

Ο Τέρης Χρυσός μεγάλωσε στον Πειραιά και τα χρόνια εκείνα υπήρχε η Τρούμπα, με τα σπίτια με τα κόκκινα φωτάκια, τον αμερικάνικο στόλο που ερχόταν σωρηδόν

και τα επισκεπτόταν. Υπήρξε μια φορά που δύο διερμηνείς του στόλου τον προσέγγισαν, τον ξεμονάχιασαν και παραλίγο να τον βιάσουν, όπως λέει στο περιοδικό Εγώ.

«Στα 10 μου χρόνια, στην Τρούμπα, δυο διερμηνείς, απ' αυτούς που έφερναν τους ναύτες του αμερικανικού στόλου στα καμπαρέ να διασκεδάσουν, με ξεμονάχιασαν σε ένα πάρκο για να μου δώσουν σοκολάτες» ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Αν και ήταν νύχτα, εγώ ήμουν αρκετά αθώος και τους ακολούθησα. Εκεί άρχισαν να με θωπεύουν. Αμέσως πονηρεύτηκα και σηκώθηκα να φύγω. Εκείνοι όμως με τραβούσαν από το χέρι. Κάποια στιγμή τους ξέφυγα φώναξα "αστυνομία" και τρέχοντας βρέθηκα σε έναν δρόμο, όπου υπήρχε κόσμος».

Keywords
Τυχαία Θέματα