Τα ζώδια από την Athens Voice και τον Γιώργο Πανόπουλο

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας γι’ αυτή την εβδομάδα 29/10 – 04/11, από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ΚΡΙΟΣ: Στο ένα χέρι έχεις τη διέλευση του Κρόνου στον Σκορπιό, που σε προειδοποιεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε σχέσεις (συντροφικές, αλλά και επαγγελματικές) που σε ενδιαφέρουν και φαίνεται ότι παίρνουν μια τροπή που σε προβληματίζει και σε αγχώνει – ενώ ταυτόχρονα αποδυναμώνει τη διάθεσή σου να διακινδυνεύσεις σε μία καινούργια.

 Από την άλλη πλευράο Άρης στον Τοξότη, ή ο Ουρανός

στο ζώδιό σου, δείχνουν ότι όσο πιο ανοιχτός είσαι στο καινούργιο, στους νέους ανθρώπους που συναντάς, τις νέες προοπτικές, τόσο πιο ισορροπημένος θα αισθάνεσαι. Αντιλαμβάνεσαι, δηλαδή, ότι είσαι διχασμένος ανάμεσα στο φόβο και το υποσχόμενο άγνωστο. Αυτοσυγκράτηση και συντήρηση εναντίον προοπτικών και μέλλοντος. Εδώ χρειάζεται η ενεργητικότητα και η αποφασιστικότητα ενός Κριού για να λύσει το γόρδιο δεσμό. Είσαι, δηλαδή, ο κατάλληλος άνθρωπος στο κατάλληλο δίλημμα.

Δείτε τη μηνιαία προβλέψη για τον ΚΡΙΟ πατώντας εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να ζεις με αμφιβολίεςκαι φόβους για το μέλλον όταν βρίσκονται πλανήτες στον 8ο οίκο σου, μπορεί τα οικονομικά σου να βρίσκονται σε «ντελικάτη» (sic) φάση, μπορεί οι στενές σου σχέσεις κάτω από την επιφάνεια να βράζουν ή να δημιουργούν παιχνίδια εξουσίας (ποιος έχει το πάνω χέρι) που δεν είναι ορατά διά γυμνού οφθαλμού ή τα αισθήματα (και μάλιστα αυτά που είναι ενοχλητικά, όπως ζήλεια, κτητικότητα, μανία) να σε αποπροσανατολίζουν με την έντασή τους, αλλά μπορείς να δεις και την άλλη πλευρά: ότι μπορείς να είσαι σέξι, επιθυμητός ή να διαισθάνεσαι πού είναι τα χρήματα – μια ικανότητα εξαιρετική στις μέρες μας.

Επειδή θα υπάρξουν στιγμές που θα αιωρείσαι μεταξύ μεγάλων προσδοκιών και φανταστικών καταστροφών, η μόνη εφικτή και κατάλληλη λύση για σένα είναι μία: Σταμάτα να σκέφτεσαι και άσε τον/την παρτενέρ σου στο χορό, στη σχέση ή στα επαγγελματικά να καθοδηγήσει τα βήματά σου.

Δείτε τη μηνιαία προβλέψη για τον ΤΑΥΡΟ πατώντας εδώ.

 ΔΙΔΥΜΟΙ: 1.Μη φοβάσαι τις σκηνές σε μια σχέση που έχει αποδείξει ότι αντέχει. Αυτό που πρέπει να σε ανησυχεί είναι τα μισόλογα, η κρυμμένη επιθετικότητα, οι παύσεις.

2. Θυμήσου ότι όταν ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρίσει ανάδρομος αρχικά στον Τοξότη κι έπειτα στον Σκορπιό (από 6-26/11), επαγγελματικές και συναισθηματικές σχέσεις θα αποσυντονιστούν, οπότε προετοιμάσου αναλόγως.

3. Σταμάτα να συγκρίνεις τον εαυτό σου με συνομήλικούς σου που βρίσκεστε στο ίδιο επάγγελμα, για να δεις τι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα.

4. Όλοι όσοι σε ενδιαφέρουνε αυτή τη στιγμή σε αγαπάνε, ή το λιγότερο είναι ανοιχτοί μαζί σου κι έτοιμοι να σου κάνουν ό,τι χάρη θέλεις.

5. Η σώφρων δράση –ναι, υπάρχει κι αυτή– δεν έγκειται στον ανταγωνισμό με όσους έχουν περισσότερη δύναμη και παίζουν το παιχνίδι καλύτερα από σένα, αλλά στη συμμαχία μαζί τους.

6. Το ατού σου βρίσκεται στην ικανότητά σου να επικοινωνείς, να ενδιαφέρεσαι ή να φέρνεις εις πέρας

Keywords
Τυχαία Θέματα