Η νταντά που έσφαξε τα παιδιά είχε τρελαθεί από οικονομικά προβλήματα

«Δεν καταλαβαίνουμε τι συνέβη στο μυαλό της. Ξέρουμε μόνο ότι πέρασε μια οικονομική και συναισθηματική καταστροφή πριν σαλτάρει». Οι γονείς των δύο ανήλικων που βρέθηκαν σφαγιασμένα στη μπανιέρα του σπιτιού προσπαθούν να βρουν εξήγηση για την απίστευτη τραγωδία τους. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος.

Σοκαρισμένη και η οικογένεια της 50χρονης Γιοσελίν Ορτέγκα, η οποία αφού σκότωσε με μαχαίρι τα δύο παιδιά προσπάθησε να αυτοκτονήσει. «Ξέρουμε μόνο ότι υπέφερε από οικονομικά και συναισθηματικά προβλήματα πολλούς μήνες πριν κάνει το φοβερό έγκλημα. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε,

όμως, ότι θα είχε ένα τόσο βίαιο ξέσπασμα. Να σκοτώσει δύο παιδάκια έξι και δύο ετών;», κατέθεσαν έκπληκτοι οι συγγενείς ενώ η αδερφή της σατανικής νταντάς, Σελία Ορτέγκα, δήλωσε στη New York Post ότι η Γιοσελίν «Απλά έσπασε! Κατέρρευσε! Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη στο μυαλό της».

Η νταντά, η οποία κατάγεται από την Δομηνικανή Δημοκρατία, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τις μαχαιριές που κατάφερε στον λαιμό της όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει. Πηγές των αμερικανικών media λένε πως βρίσκεται σε κατατονία, αρνείται να μιλήσει για ό τι συνέβη και ακόμη δεν τις έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για τον 2χρονο Λίο και την 6χρονη Λούλου.

Η μεγαλύτερη αδερφή της νταντάς, Μιλάιντις Ορτέγκα, είπε στο Associated Press ότι η δολοφόνος «Αγαπούσε αυτά τα παιδιά. Η οικογένεια σίγουρα ένιωθε ασφαλής μαζί της. Δεν καταλαβαίνω. Τα παιδάκια έτρεχαν ευτυχισμένα από δω κι από κει. Ήταν τόσο χαρούμενα και ζωηρά».

Τραγική φιγούρα και ο γιος της νταντάς, ο 17χρονος Γιοσελίν, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει πως η μαμά του είναι στυγερή δολοφόνος: «Θεία, άκου. Ξέρω πως δεν έκανε τέτοιο πράγμα η μαμά μου. Είναι αθώα. Εκείνα τα παιδάκια ήταν σαν αδερφός και αδερφή μου».

Όλα αυτά βέβαια οι γονείς των παιδιών τα ακούνε και οργίζονται. Ο πατέρας, αντιπρόεδρος και general manager της CNBC Digital Κέβιν Κριμ, δήλωσε πως κρατιέται στα πόδια του επειδή πρέπει να στηρίξει τη σύζυγό του, Μαρίνα Κριμ, η οποία υπέστη τρομερό σοκ όταν αντίκρισε τα παιδιά της σφαγμένα μέσα στη μπανιέρα.

Οι φωτογραφίες της μητέρας με το άλλο τους παιδί στα χέρια να ουρλιάζει μέσα στο ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο, πραγματικά συγκλόνισαν τον κόσμο.

Δες πως έγιναν όλα, εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα