Ελένη Μενεγάκη: Τα 18α on air γενέθλιά της

Ήταν το 1990, όταν έκανε τη παρθενική της εμφάνιση στη μικρή οθόνη μέσα από το video clip του Μιχάλη Ρακιντζή για το κομμάτι «Προκαλείς» και το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν περίμενε ότι εκείνο το 21χρονο μελαχρινό κορίτσι, μια μέρα θα κατακτούσε τη μικρή οθόνη. Ίσως να μην το περίμενε ούτε η Ελένη Μενεγάκη

Και όμως από εκείνη

την εμφάνισή της και μετά, σταδιακά άρχισε να χτίζει το «βασίλειό» της στη τηλεόραση. Το 1991 τη βλέπουμε για πρώτη φορά σε εκπομπή, στο  «Πρωινό Κοκτέιλ» δίπλα στους  Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη και Νίκο Διαμανταρίδη, ενώ ένα χρόνο αργότερα γίνεται το κορίτσι του παιχνιδιού «Mega Banca», όπου έκατσε μέχρι το 1994.

Το μεγάλο στοίχημα ήρθε όμως το 1995, όταν παίρνει τη θέση της Πόπης Χατζηδημητρίου στον «Πρωινό καφέ» του ΑΝΤ1 και για 10 χρόνια λέει «καλημέρα» στους τηλεθεατές. Η Ελένη μετατρέπεται σε βασίλισσα της πρωινής ζώνης και δεν αφήνει κανέναν να της πάρει τη θέση. Ούτε όταν το 2005 «μετακομίζει» στον Alpha με την εκπομπή «Καφές με την Ελένη».

Μέσα σε αυτά τα χρόνια οι μετοχές της στη τηλεόραση απογειώθηκαν, καθώς δεν δίστασε να δοκιμάσει τις υποκριτικές ικανότητες της μέχρι και σε σήριαλ – χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ρόλος της στο «Πάτερ Ημών» για δύο χρόνια.

Και τώρα, με τρία παιδιά, ένα διαζύγιο με τον Γιάννη Λάτσιο από το 2010 και έχοντας αφήσει εδώ και περίπου έναν χρόνο τη πρωινή ζώνη, συνεχίζει να είναι το πρόσωπο της τηλεόρασης μέσα από τη μεσημεριανή εκπομπή «Ελένη», δείχνοντας ότι δύσκολα θα χάσει τον τίτλο της «βασίλισσας» μέσα στα επόμενα χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα