Τα λεφτά δε φέρνουν την αλλαγή – 9 tips για να αλλάξεις το στυλ σου ανέξοδα

Βάζεις το χέρι στην τσέπη. Το βάζεις βαθιά. Το μόνο που πιάνεις είναι η φόδρα του παντελονιού, άντε στην καλύτερη κάτι φραγκοδίφραγκα. Και σκέφτεσαι ότι θα έρθει η φετινή άνοιξη και πάλι δεν θα έχεις κάνει καμία αλλαγή στο στυλ σου. Ε, κάνεις λάθος. Γιατί μπορείς σχεδόν ανέξοδα να κάνεις χτυπητές αλλαγές. Πως;

Το GQ προτείνει 10 τρόπους που αν τους εφαρμόσεις θα φανείς διαφορετικός τόσο στους γύρω σου όσο και στον εαυτό σου.

1. Μάθε να ράβεις: Πως θα φανεί αυτό χρήσιμο; Μπορείς με μια βελόνα και κλωστή να επενδύσεις

πάνω σε πορτοφόλια, ρούχα, ακόμα και παπούτσια. Αν πάλι εσύ δεν...πες το στη γιαγιά σου.

2. Κουμπιά, μανικετόκουμπα, κονκάρδες: Σε συνδυασμό με το από πάνω, μπορείς να πάρεις κουμπιά και να τα ράψεις στο σακάκι σου για παράδειγμα.

3. Γυμνάσου: Εδώ δεν μιλάμε για εξωτερική αλλαγή στο ρούχο, αλλά για το σώμα. Αν το σώμα σου δουλευτεί θα μπορέσει να αναδειχθεί καλύτερα το στυλ σου.

4. Κορδόνια: Πάρε πολύχρωμα κορδόνια και βάλε τα στα παπούτσια σου

5. Παλιά τζιν: Τα τζιν που τα είχες καιρό και τα βαρέθηκες μπορείς να τα σκίσεις λίγο ή να κεντήσεις σχέδιο στο υπάρχον σκίσιμο και να μοιάζει καινούργιο.

6. Γυάλισε τα παπούτσια σου Βασιλάκη Καΐλα: Έχεις να τα καθαρίσεις από τη μέρα που τα πήρες και δε θυμάσαι πως είναι το χρώμα τους.

7. Παίξε με τα γένια σου: Όχι, μην σκεφτείς να μείνεις αξύριστος κι εσύ. Δεν αντέχει ο κόσμος άλλους μουσάτους. Απλώς δοκίμασε διαφορετικό ξύρισμα. Πάρε μόνο τις φαβορίτες. Άσε μόνο το μουστάκι. Πειραματίσου.

8. Μπατζάκια: Αν τα έχεις σηκωμένα κατέβασε τα. Αν τα έχεις κατεβασμένα ανέβασε τα και φρόντισε να βάλεις κάλτσες που να ταιριάζουν με παντελόνι και παπούτσι.

9. Ψάξε σε συγγενείς: Όλο και κάποιος θα έχει ρούχα, παπούτσια ή άλλα αξεσουάρ αχρείαστα. Ή κλέψε από τον αδερφό σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα