Η Σουλτάνα γίνεται… Ιφέτ!

H Ντενίζ Τσακίρ επιστρέφει στον Ant1 μετά τον «Σουλεϊμάν» με βασικό ρόλο στην σειρά «Iffet». Η ηθοποιός μιλά για τον ρόλο της.

«Η Ιφέτ είναι μια 25χρονη κοπέλα, η οποία ζει μαζί με τον στενόμυαλο πατέρα της και τη μικρότερη αδερφή της. Η μητέρα της τους έχει εγκαταλείψει. Για αυτό και η κοπέλα αναγκάζεται να ωριμάσει πιο γρήγορα καθώς έχει να φροντίζει τόσο την αδερφή της όσο και τον πατέρα της», λέει στο περιοδικό Mytv και συνεχίζει: «Σε αντίθεση με την Ιφέτ, ο πατέρας της φαίνεται να είναι ένας πολύ κακός άνθρωπος. Βέβαια, ακόμα και

για κάποιον κακό χαρακτήρα μπορεί να υπάρχουν λόγοι που να δικαιολογούν τη συμπεριφορά του. Για αυτό και πιστεύω πως πρέπει να κατανοήσουμε τον πατέρα, της Ιφέτ. Περνάει και εκείνος το δικό του δράμα. Από τη στιγμή που έφυγε η σύζυγος του, ο φόβος για τις κόρες του τον αναγκάζει να συμπεριφέρεται υπερπροστατευτικά», λέει ενώ απαντά στο αν οι φιλοδοξίες της ως ηθοποιός σταματούν στην μικρή οθόνη. «Φυσικά και όχι. Κάθε ηθοποιός μπορεί να παίξει στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο, το θέατρο... αλλά όσο μεγαλώνουμε, μαθαίνουμε άλλα πράγματα. Ξεκαθαρίζουμε μέσα στο μυαλό μας τι θέλουμε πιο πολύ. Η τηλεόραση δεν είναι ο μόνος προορισμός για μένα. Τα «θέλω» μου αλλάζουν συνεχώς».

Keywords
Αναζητήσεις
ifet
Τυχαία Θέματα