Αντίστροφη μέτρηση για το Just The Two Of Us – Δείτε την Ζέτα να τραγουδάει στο τρέιλερ

Το Just The Two Of Us ξεκινάει σε λίγες ημέρες και μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ του πολυαναμενόμονου σόου του Mega.

Αρχικά είχαμε μάθει ότι παρουσιάστρια θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια ενώ τα ονόματα των διαγωνιζόμενων τα μάθαμε πριν από λίγο καιρό μέσα από την εκπομπή Πρωινό mou. Σύμφωνα με την στήλη της Ντέπυς Γκολεμά στην εφημερίδα Real Life,

το σόου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 26 Μαρτίου.

Οι διάσημοι που θα κληθούν να δοκιμάσουν τις φωνητικές τους ικανότητες είναι οι: Μίνως Θεοχάρης, Τέτα Καμπουρέλη, Δημήτρης Μακαλιάς, Χριστίνα Πολίτη, Άννα Πρέλεβιτς, Γιώργος Παράσχος, Μάρκος Σεφερλής, Θεοφανία Παπαθωμά και Ράνια Θρασκιά.

Όσον αφορά τους δασκάλους τους, αυτοί θα είναι οι: Στέλλα Καλλή, Γιώργος Παπαδόπουλος, Ελισάβετ Σπανού, Αντιγόνη Ψυχράμη, Κόρτνεϊ Πάρκερ, Στέλιος Διονυσίου, Κατερίνα Στανίση, Χάρης Βαρθακούρης, Ευρυδίκη και Γιώργος Γιαννιάς.

Από την κριτική επιτροπή είναι μέχρι στιγμής γνωστό το όνομα του Γιώργου Θεοφάνους ενώ ο μουσικοσυνθέτης δεν εμφανίζεται στο τρέιλερ του σόου σε αντίθεση με τους διαγωνιζόμενους και τους δασκάλους. Πάντως την παράσταση κλέβει η Ζέτα Μακρυπούλια που παίρνει το μικρόφωνο και μας δείχνει τις φωνητικές της ικανότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα