Τα δεδομένα για Τσόρι και Φουστέρ – Μένουν, ή φεύγουν από τον Ολυμπιακό

O Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ και ο Νταβίντ Φουστέρ είναι δύο από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να τους χάσουν. Ποια τα δεδομένα για την παραμονή του Αργεντινού και του Ισπανού στο λιμάνι...

Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμό μετεγγραφών μετά τη νίκη – πρόκριση στο Europa League κόντρα

στην Μάλμε το βράδυ της Τρίτης. Οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά βρίσκονται σε αναζήτηση των ποδοσφαιριστών που θα δυναμώσουν την ομάδα στην προσπάθεια να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν το πρωτάθλημα, ωστόσο θέλουν να διαφυλάξουν και να προστατεύσουν από τους διάφορες μνηστήρες τα σημαντικά αγωνιστικά τους περιουσιακά στοιχεία.

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ είναι ο σημαντικότερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, είναι ο κινητήριος μοχλός όλης της ομάδας καθώς με μαεστρία συνδέει την μεσαία γραμμή με την επίθεση, αλλά επίσης έχει και την τάση να συνδέεται με τα αντίπαλα δίχτυα. Το συμβόλαιό του το καλοκαίρι λήγει και θα πρέπει ο Αργεντινός να εξετάσει τις επιλογές του και να αποφασίσει.

Το ότι είναι ικανοποιημένος στην ομάδα του Πειραιά είναι δεδομένο. Επίσης δεδομένη είναι και η θέση του Ολυμπιακού, τον θέλουν στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο και έχουν κάνει τις απαραίτητες εργασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του. Εκτός από τον Ολυμπιακό τον θέλει και η Ρίβερ Πλέιτ, η οποία πιέζει τον ίδιο για να συνεχίσει στους «εκατομμυριούχους» την καριέρα του, όμως στην διοίκηση του Ολυμπιακού θέλουν να προλάβουν την Ρίβερ και να αποσπάσουν πρώτοι την υπογραφή του Αργεντινού.

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Νταβίντ Φουστέρ, ωστόσο αυτή δεν μοιάζει τόσο περίπλοκη. Ο Ισπανός μέσος είναι πολύ ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό και θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα και τη νέα χρονιά, συνεπώς μόνο κάποια συναρπαστική εξέλιξη θα τον φέρει εκτός του στρατοπέδου των πρωταθλητών Ελλάδας.

The post Τα δεδομένα για Τσόρι και Φουστέρ – Μένουν, ή φεύγουν από τον Ολυμπιακό appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα