Συνεδρίαση ΚΟ της ΝΔ: Με κομπολόι ο Καραμανλής με δύο iPhone και tablet ο Βαρβιτσιώτης

Σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία παρευρέθηκε στην Βουλή για την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προκειμένου να ακούσει τον πρωθυπουργό να εξαίρει την προσπάθεια που έχει κάνει μέχρι τώρα η κυβέρνηση αλλά και για να εξαπολύσει άλλη μία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο πέραν των πολιτικών εξελίξεων η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ

είχε και πολλά παραλειπόμενα καθώς σχεδόν η κάθε παρουσία στελεχών του κόμματος ήταν ξεχωριστή. Βλέποντας μία μία τις εικόνες είδαμε πολλούς βουλευτές και υπουργούς να είναι πλήρως εξοικειωμένοι με την τεχνολογία χειρίζοντας τα smartphones και τα tablets με περισσή ευκολία. Ένας εξ αυτών ήταν ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος λειτουργούσε και τα δύο του iPhone.

Στα στιγμιότυπα της συνεδρίασης είδαμε -χωρίς να μπορέσουμε να εξακριβώσουμε ποιος είναι- βουλευτή να έχει μπροστά του όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία κινητά τηλέφωνα με τα δύο από αυτά να είναι iPhones.

Τα βλέμματα συγκέντρωσαν τόσο η όμορφη υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, οι πολλές και στυλάτες γυναικείες τσάντες βουλευτών, όσο και ο άνετος και ευδιάθετος πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής ο οποίος έφτασε στην ΚΟ παίζοντας το κομπολόι του.

1 από 21 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα