Στη χώρα του Πελέ όλα τα βλέπω μπλε: Επώνυμοι τραγουδούν για την Εθνική [βίντεο]

Κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του συνθήματος που γράφτηκε από έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ και θα ακολουθήσει την Εθνική Ελλάδος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο ΟΠΑΠ έκανε διαγωνισμό στον οποίο θα επέλεγε το σύνθημα της Εθνικής Ελλάδος. Με πάνω από 2.000 συμμετοχές, τελικά επιλέχθηκε το σύνθημα του Νίκου Σταθοράκη, αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ και γυρίστηκε και το διαφημιστικό. «Στη Βραζιλία ήρθα, Ελλάδα

σ αγαπώ, παντού σ’ ακολουθώ. Στη Βραζιλία ήρθα, στη χώρα του Πελέ, όλα τα βλέπω μπλε. Στη Βραζιλία ήρθα, κούπα να πάρουμε, να τους τρελάνουμε» λένε γνωστά ονόματα της showbiz.

Στο διαφημιστικό του ΟΠΑΠ συμμετέχουν απλοί πολίτες αλλά και γνωστά ονόματα όπως ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Αντώνης Αντωνίου, Μάριος Αθανασίου, Πέτρος Λαγούτης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Χρήστος Φερεντίνος, ο Δημήτρης Πιατάς, Τα Καρντάσιανς: Δημήτρης Σταρόβας, Μαρία Μπεκατώρου, Γρηγόρης Αρναούτογλου, όπως επίσης και οι ηθοποιοί από την σειρά Με τα Παντελόνια Κάτω: ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης που «κλείνει» το βίντεο. Φυσικά από το διαφημιστικό δεν θα μπορούσε να λείπει και ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, Γιώργος Καραγκούνης που εμφανίζεται στο τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα