Εκπτώσεις κάνουν οι Βραζιλιάνες ιερόδουλες… εάν συμπαθούν την ομάδα της χώρας σου

Είναι γνωστό ότι στις χώρες που υπάρχει φτώχεια, αναπτύσσεται η πορνεία, ο τζόγος και τα ναρκωτικά. Η Βραζιλία είναι μια από αυτές. Οι ιερόδουλες είναι πολλές, ενώ από το 2002 η πορνεία έχει νομιμοποιηθεί. Αυτές τις ημέρες, λόγω του μουντιάλ, οι Βραζιλιάνες πόρνες, έκαναν τις δικές τους προετοιμασίες. Μεταξύ αυτών και οι εκπτώσεις.

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε κατάλογων υπηρεσιών. Ανάλογα με την συχνότητα της,, ενοικίασης, γίνονται οι εκπτώσεις.

Ο

τιμοκατάλογος των κρατών

Ωστόσο, «εκπτωτικά κουπόνια» μπορούν να έχουν και όσοι κατάγονται από χώρα, την ομάδα της οποίας, συμπαθούν οι πόρνες.

Έτσι, εάν κάποια, συμπαθεί την Ελλάδα, τη Βρετανία ή ομάδα ενός άλλου κράτους, κάνει και έκπτωση. Το ποσοστό εξαρτάται απόν τον βαθμό συμπάθειας της ομάδας.

Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι για τους Βρετανούς μισή ώρα σεξ θα τους κοστίσει 20 ευρώ (16 λίρες Αγγλίας) και μία ώρα περίπου 32 ευρώ (26 λίρες).

Ποιο μυστικό κρύβουν οι εκπτώσεις

Δυστυχώς όμως, πίσω από τις εκπτώσεις κρύβεται ένα μυστικό που προκαλεί θλίψη. Γίνονται με στόχο τη μετανάστευση. Οι πόρνες, εξετάζουν την περίπτωση, κάποιοι φίλαθλοι να ζητήσουν από όμορφες κοπέλες να τους ακολουθήσουν κι έτσι να ξεφύγουν από την πορνεία και τη φτώχεια της Βραζιλίας.

Να σημειωθεί ότι στη Βραζιλία γίνονται οι περισσότερες πλαστικές εγχειρήσεις, γιατί οι γυναίκες θεωρούν την ομορφιά ως έξοδο από την φτώχεια. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με τους νεαρούς της Βραζιλίας που περιμένουν από το ποδόσφαιρο να βγουν από τη χώρα και να αποκτήσουν μια αξιοπρεπή ζωή, αλλά και να στέλνουν χρήματα στις οικογένειές τους. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι περιπτώσεις, που αστέρια του ποδοσφαίρου συντηρούν οικογένειες από χρήματα που κερδίζουν στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα