Σκληρή μάχη στην πρωινή ζώνη – Πέρασε μπροστά το Πρωινό mou!

Ανατροπή σημειώθηκε στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 και του MEGA με το Πρωινό mou να περνά μπροστά στα δυναμικά κοινά για πρώτη φορά μετά από οχτώ ημέρες εκπομπών.

Συγκεκριμένα η παρέα του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού ξεπέρασε την παρέα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στα κοινά ηλικίας 15-44 που είναι και η κατηγορία την οποία υπολογίζουν πεισσότερο οι τηλεοπτικοί σταθμοί, για επτά μονάδες!

Σύμφωνα με τα τις μετρήσεις της AGB το Πρωινό mou την Τετάρτη σημείωσε 32,4% την ώρα που Το Πρωινό σημείωσε 25,6%. Αναφορικά με το γενικό σύνολο το Πρωινό mou στο MEGA κατέγραψε 26,1%, ενώ Το Πρωινό του ANT1 σημείωσε 28,5% έχοντας βραχεία κεφαλή 2,4 μονάδων.

Χαρακτηριστικό είναι πως για την Τετάρτη ο Γιώργος Παπαδάκης «παρέδωσε» για πρώτη φορά μικρότερο ποσοστό στο δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες απ' ότι η Κοινωνία Ώρα MEGA, στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η μάχη για την πρωινή ζώνη βλέποντας τα ποσοστά είναι μεγάλη. Και θα συνεχίσει να είναι με τις δύο εκπομπές να διεκδικούν επί ίσοις όροις την πρωτιά. Το αποτέλεσμα δεν μπορεί να κριθεί από τώρα καθώς ο δρόμος μέχρι το τέλος της σαιζόν είναι μακρύς.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords