Γλυκό κάθε μέρα ακόμα και σε περιόδους δίαιτας;

Αν και οι περισσότερες δίαιτες βάζουν τα γλυκά στη «μαύρη» λίστα... τα Sweet & Balance τα βγάζουν και τα βάζουν στην καθημερινή μας διατροφή!

Τα επιδόρπια Sweet & Balance που έχουν χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη και Γλυκαιμικό Φορτίο, δεν περιέχουν ζάχαρη αλλά το φυσικό γλυκαντικό από το φυτό stevia, δίνουν λίγες θερμίδες και χαμηλά λιπαρά, ενώ περιέχουν και φυτικές ίνες και έχουν τέλεια γεύση!!!

Επειδή λοιπόν η δίαιτα δεν θέλει κόπο... αλλά τρόπο, δες κάποια μικρά αλλά σημαντικά

tips που θα σε βοηθήσουν να παραμένεις στο διατροφικό σου πρόγραμμα χωρίς να στερήσε!

- Αντικατάστησε τη ζάχαρη στον καφέ ή το τσάι με το Sweet & Balance γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό Stevia. Χάρη στην ειδική συσκευασία με τα δισκία μπορείς να τα έχεις πάντα στην τσάντα σου. Και φυσικά, το γλυκαντικό Sweet & Balance μπορεί να αντικαταστήσει τη ζάχαρη σε όλα τα γλυκά που φτιάχνετε σπίτι, είτε θέλουν ψήσιμο είτε όχι! Έτσι θα γλιτώσετε από τις περιττές θερμίδες της ζάχαρης, χωρίς όμως να χάσετε την απόλαυση!
- Οπωσδήποτε 8 με 10 ποτήρια νερό κάθε μέρα, καθώς είναι απαραίτητο για την καλή λειτουργία του μεταβολισμού
- Επιβράβευσε την συνέπειά σου στο διατροφικό σου πρόγραμμα με επιδόρπια Sweet & Balance, ακόμα και κάθε μέρα. Αυτό θα σε βοηθάει να είσαι ακόμα πιο πιστή και πιο εγκρατής σε άλλους πειρασμούς. Ένα κομμάτι λαχταριστό μιλφέιγ σήμερα, μία mousse σοκολάτας αύριο, κρέμα καραμελέ ή μήπως τσήζκεικ για μεθαύριο και ... πάνω από όλα χωρίς τύψεις και χωρίς να φεύγεις από το ισορροπημένο πρόγραμμα.
- Περιόρισε αλκοόλ και αναψυκτικά
- Μην ξεχνάς να έχεις πάντα μαζί σου τις ατομικές σοκολάτες Sweet & Balance, κυκλοφορούν και γάλακτος αλλά και bitter: είναι η καλύτερη και πιο γευστική λύση σε περίπτωση κρίσης για γλυκό, όπου κι αν βρεθείς!
- Αν περιμένεις κόσμο στο σπίτι επέλεξε ελαφριά αλλά και γευστικά κεράσματα ώστε να μην μπεις σε πειρασμούς που δεν μπορείς να αντισταθείς: για παράδειγμα ένα ψητό κοτόπουλο με μουστάρδα και πολλά μπαχαρικά με πατατούλες, μια πλούσια σαλάτα με πολλά λαχανικά και ξηρούς καρπούς και μία τούρτα Cookies & Cream Sweet & Balance, αποτελούν ένα χορταστικό και απόλυτα ισορροπημένο γεύμα που θα ενθουσιάσει.

Γνωρίστε όλα τα επιδόρπια Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ και ενημερωθείτε στο site www.sweetandbalance.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα