Η Μάιλι Σάιρους «τρώει την σκόνη της» – Αυτή είναι η ανατρεπτική 16χρονη που κατακτά τα charts

Η νέα βασίλισσα των τσαρτς είναι φεμινίστρια. Και αυτό δεν θα προκαλούσε εντύπωση αν το ολόφρεσκο είδωλο της ποπ δεν ήταν μόλις 16 ετών. Η Λόρντ κατά κόσμον Ελα Μαρία Λάνι Γιέλιτς Ο’ Κόνορ από την Νέα Ζηλανδία – έχει αρχίσει να εξαπολύει μύδρους για την ελαφρότητα των στίχων που τραγουδούν συνάδελφοί της. Όμως κι εκείνη δέχθηκε απειλές ακόμα και για την ζωή της από τους οπαδούς των αστεριών που

έριξε από το βάθρο της μουσικής κορυφής.

Η επιτυχία φαίνεται ότι έχει το τίμημά της και το μάθημα αυτό ήταν όπως φαίνεται από τα πρώτα που πήρε η Λορντ. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρηθείς στην κορυφή είναι να προκαλέσεις λίγο ταραχή και μερικά εκατομμύρια εχθρούς. Η Λόρντ το κατάφερε αφού βρέθηκε στο Νο1 των κατεβασμάτων στο itunes στην Αμερική με το τραγούδι Royals αφήνοντας πίσω της το Wrecking Ball της Μάιλι Σάιρους. Όμως η χαρά της κράτησε λίγο αφού οι οπαδοί της Σάιρους άρχισαν να την απειλούν ότι θα την σκοτώσουν. Η Μάιλι έγραψε στο twitter της «Γιατί ο κόσμος είναι τόσο κακός; Υ.Γ. Η μουσική σου είναι τέλεια!».

Η νεαρή τραγουδοποιός δεν ανταπέδωσε της φιλοφρόνησης αφού για εκείνη η μουσική της Σάιρους αλλά και η ίδια δεν μπορεί να περάσει ένα θετικό μήνυμα στα νεαρά κορίτσια. Από την κριτική της δεν ξέφυγε ούτε η Λάνα ντελ Ρέι για την οποία είπε «Μου αρέσει η ποπ μουσική που κάνει αλλά είμαι φεμινίστρια και δεν μπορώ να ακούω στίχους που μιλούν μονάχα για την υποταγή και τον έρωτα». Η Νεοζηλανδή Λόρντ συνεχίζει να κάνει το δικό της ανεξάρτητο στυλ μουσική νέο-mainstream – το άρχισαν οι Arcade Fire, οι Vampire Weekend και η Λάνα ντελ Ρέι. Είναι δε το πιο φρέσκο πρόσωπο της μουσικής βιομηχανίας και το αγαπημένο παιδί των κριτικών. Κοσμεί εξώφυλλα περοδικών όπως το Billboard και δηλώνει φαν των Portishead της θρυλικής Έτα Τζέιμς αλλά και της Νίκι Μινάζ.

Η Λόρντ το νέο της άλμπουμ Pure Heroine θα κυκλοφορήσει τις 28 Οκτωβρίου – είναι η νεότερη καλλιτέχνιδα που φτάνει στο Νο1 των αμερικανών τσαρτς από το 1987 όταν κατέκτησε την κορυφή η μικρούλα Τίφανι με το I think we’re alone now.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα