Σάρωσε τα EMA η Lady Gaga

Η Lady Gaga κέρδισε 4 European Music Awards στην τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Μπέλφαστ και έδειξε ότι είναι η απόλυτη star.

Από τον Φροίξο Φυντανίδη

Τα προγνωστικά έπεσαν μέσα και η Lady Gaga

αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια των European Music Awards. Η εκκεντρική μουσικός κατάφερε αρχικά να κερδίσει τις εντυπώσεις, αφού εμφανίστηκε με ένα καπέλο που έκρυβε το… πρόσωπό της (!) και στη συνέχεια κέρδισε και 4 βραβεία, για να δείξει ποια κάνει κουμάντο στην pop σκηνή.

Η Lady Gaga πήρε τα EMA για τις κατηγορίες Best Song, Best Video, Biggest Fan και Best Female, πηγαίνοντας μάλιστα να παραλάβει το τελευταίο βραβείο γονυπετής!

Πάντως με άδεια χέρια δεν έφυγαν ούτε οι άλλοι stars της μουσικής βιομηχανίας. Ο Justin Bieber κερδίσει τα βραβεία Best Male (όσο “male” είναι στα 17 του χρόνια δηλαδή) και Best Pop, ο Bruno Mars τα Best Push και Best New, η Katy Perry το Best Live, ο Eminem το Best Hip Hop, οι 30 Seconds To Mars Best τα Best Alternative και World Stage, οι Linkin Park το Best Rock, ενώ οι κορεάτες(!) Big Bang πήραν το βραβείο Worldwide Act.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Queen βραβεύτηκαν με το Global Icon Award, ενώ λίγο πριν είχαν εμφανιστεί live στη σκηνή των European Music Awards έχοντας τον Adam Lambert στα φωνητικά.

Διαβάστε ακόμα:
* Σαν να μην πέρασε μια μέρα

* Ο ξεχωριστός Kurt Cobain

Keywords
Τυχαία Θέματα