X-files στο smartphones

Άλλοι ζούνε τη μέρα της μαρμότας και άλλοι των ζωντανών-νεκρών. Αρκεί φυσικά να έχεις στο smartphone σου τα κατάλληλα spooky application. Είσαι έτοιμος να ουρλιάξεις;

Από τον Άρη Βουρβούλια

Είσαι λάτρης του τρόμου και του παραφυσικού; Σου αρέσει το οτιδήποτε ξεφεύγει από τα στενάχωρα πλαίσια του ρεαλισμού; Τότε αυτή η λίστα μπορεί να σου φτιάξει την ημέρα. Ορίστε τα 10 πιο τρομακτικά applications ,που μπορούν να μετατρέψουν το πάθος σου για το α-φύσικο σε παιχνίδι του smartphone σου.

10. True ghost stories
Ξέρεις καμία

καλή ιστορία τρόμου; Και να μην ξέρεις δεν πειράζει, γιατί αυτή η εφαρμογή σου δίνει την δυνατότητα, ακόμα και αν ξέρεις, να μάθεις πολλές περισσότερες. Αλλά και στην περίπτωση που η δικιά σου ιστορία δεν παίζεται και είναι η πιο τρομαχτική από όλες, μπορείς να την γράψεις και να την μοιραστείς μέσω αυτού του app με ολόκληρο τον κόσμο του internet.

9. Haunted Sights
Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσαι, παντού υπάρχουν γνωστά στοιχειωμένα μέρη. Αυτή η εφαρμογή σου τα αποκαλύπτει όλα. Στοιχειωμένα σπίτια, νεκροταφεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία τα πάντα. Ενώ για να μην την πατήσεις και απογοητευτείς, σου παρέχει βαθμολογίες, κριτικές αλλά και τον δρόμο, ώστε να καταφέρεις να πας με ασφάλεια στο στοιχειωμένο μέρος που επέλεξες.

8. Ghost Radar
Αν θεωρείς ότι το σπίτι σου είναι στοιχειωμένο ή αν θες τουλάχιστον να βεβαιωθείς ότι δεν κυκλοφορούν πνεύματα μέσα στους τέσσερις τοίχους σου. Δεν χρειάζεται να βρεις τους Ghostbusters, απλά κατέβασε το συγκεκριμένο application και μέσα από το ραντάρ του θα βεβαιωθείς για το αν κυκλοφορεί τίποτα ύποπτο τριγύρω, που προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί σου.

7. Make a zombie
Αυτό είναι περισσότερο αστείο παρά τρομακτικό. Αφού ακολουθήσεις τις οδηγίες και δημιουργήσεις το δικό σου ζόμπι μπορείς να το βάλεις ως ταπετσαρία του κινητού σου ή ακόμα καλύτερα να το μοιραστείς στο twitter με όλο τον κόσμο.

6. Halloween Pocket Cocktails
Μπορεί εμείς να μην έχουμε Halloween, αλλά αυτό δεν μας πτοεί καθόλου. Με αυτή την εφαρμογή μπορείς να μπεις και συ μέσα στο κλίμα δημιουργώντας διάφορες παραλλαγές γνωστών κοκτέιλ, όπως το “Bloody brain”. Στην υγειά σας.

5. Halloween Soundboard
Παραμένοντας στο ίδιο μήκος κύματος, με αυτήν την εφαρμογή μπορείς άνετα να τρομάξεις την παρέα σου. Με επιλογές όπως “ουρλιαχτό πανικού” και “γέλιο διαβόλου” σίγουρα κάποιος φίλος σου θα τρομάξει πριν αρχίσετε να γελάτε.

4. Oujia Board
Το γνωστό παιχνίδι “Ούγια”, όπου καλείς τα πνεύματα να επικοινωνήσουν μαζί σου, τώρα και σε application. Βέβαια, θα μου πείτε, δεν πρέπει να έχει και το πνεύμα ένα smartphone προκειμένου να πιάσει το κόλπο; Τι να πω; Μία δοκιμή θα λύσει τις απορίες σας.

3. iScream
Θυμάσαι το game στον υπολογιστή, όπου έπαιζες ένα βαρετό παιχνίδι για λίγο και εκεί που δεν το περίμενες σου εμφανιζόταν μια τρομαχτική εικόνα (με ανάλογη μουσική βέβαια) και πεταγόσουν από την θέση σου; Είτε το θυμάσαι, είτε όχι δοκίμασε την νέα εκδοχή

Keywords
Τυχαία Θέματα