Την αποφυλάκιση του Λαυρεντιάδη πρότεινε ο εισαγγελέας…αλλά θα παραμείνει κρατούμενος!

18:27 2/6/2014 - Πηγή: KoolNews

Με «Σκωτσέζικο ντους» μοιάζει πλέον η υπόθεση της παραμονής ή όχι του επιχειρηματία, Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στην φυλακή. Ο εισαγγελέας πρότεινε σήμερα την αποφυλάκιση του για την υπόθεση των επισφαλών δανείων της Proton Bank λόγω λήξης του 18μηνου υποχρεωτικής κράτησης αλλά με πολύ αυστηρούς όρους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το newsit η πρόταση του εισαγγελέα περιλαμβάνει: Απαγόρευση εξόδου απο τη χώρα,

παράδοση διαβατηρίου, απαγόρευση μετακίνησης πέραν των οριων του Ν. Αττικής, απαγόρευση μετακίνησης με πλωτό ή εναέριο μέσο, εμφάνιση δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και υποχρεωτική διανυκτέρευση στην οικία του.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι ο επιχειρηματίας θα βγει από τη φυλακή αφού ναι μεν για την συγκεκριμένη υπόθεση δεν μπορεί να παραταθεί περαιτέρω η κράτησή του, ωστόσο θα παραμείνει στη φυλακή καθώς έχει κριθεί προφυλακιστέος και για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατα του επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη τον Ιούνιο του 1012.

Για τους υπόλοιπους κατηγορουμένους που κρατούνται για την ίδια υπόθεση δηλαδή τους Δημ. Σαραμάντη, Αντώνη Αθανάσογλου, Τρ. Κολλίτζα και Σμαραγδα Λιαρμακοπούλου η πρόταση του εισαγγελέα είναι επίσης να αφεθούν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους δυο φορές το μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα