Πάρε μου μια…! – Ο Πεντάλογος του καλού στοματικού

Είναι καλοκαίρι και είναι η ώρα να χρησιμοποιήσετε όλα σας τα όπλα για να τον τρελάνετε!

Οι καλύτεροι τρόποι για το ιδανικό στοματικό έρωτα στον σύντροφό σας, δεν μπορούν να προέρχονται παρά από έναν άνδρα.

Αν θέλετε να του πάρετε τα μυαλά και να σας έχει συνέχεια στο …μυαλό του, μάθετε πέντε μυστικά για να βελτιώσετε την τεχνική σας.

«Καλοί τρόποι για να τον κάνετε να πιστέψει ότι σας αρέσει πολύ περιλαμβάνουν, οπτική επαφή και σέξι θορύβους (όπως του τύπου χμμ… που υπονοεί ότι δοκιμάσατε

το καλύτερο σνακ της ζωής σας)», δήλωσαν άνδρες σε έρευνα που διεξήχθη.

1. Γίνε εκφραστική…

Δείξε του πόσο πολύ σε ερεθίζει αγγίζοντας μέρη του σώματός σου ή αυτό-ικανοποιώντας τον εαυτό σου με το χέρι σου.

2. Γίνε Δεσποτική – Πάρε το πάνω σου!

Πάρε το χέρι του και κατεύθυνέ το σε μέρη του σώματός του όπως στήθος ή στα οπίσθια. Θα του αρέσει που παίρνεις τον έλεγχο της κατάστασης και θέλεις να λάβεις μέρος στην δράση.

3. Ίππευσέ τον

Το να είσαι στην ίδια στάση για μεγάλο διάστημα μπορεί να προκαλέσει κράμπες, τα άκρα σου να μουδιάσουν και να βαρεθείτε. Προσπάθησε να τον ιππεύσεις ενώ είσαι στα γόνατα με την «λεία» σου, κοιτάζοντάς τον. Μπορεί να παίξει μαζί σου ενώ συνεχίζεις το έργο σου.

4. Πες το με ένα φιλί

Δώσε του φιλιά πεταχτά ή «γλωσσόφιλα» στην άκρη του πέους του ή στο κεφάλι. Τα φιλιά είναι ζωή και σίγουρα θα τον κάνουν ευτυχισμένο.

5. Πώς το τρίβουν το πιπέρι

Τρίψτε το κεφάλι του πέους πάνω στο πρόσωπό σας και στα χείλη σας. Είναι πολύ καυτή κίνηση και δείχνει πόσο ενθουσιασμένες είστε για ότι κάνετε ενώ δεν πειράζει που είστε λίγο «ακατάστατη».

Ώρα να το απολαύσεις ! Αν νιώθεις ενοχές που δεν το διασκεδάζες ιδιαίτερα με την όλη διαδικασία, ήρθε η ώρα να πάρεις την ρεβάνς σου και να τον τρελάνεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα