Ρομαντική βάφτιση ετοιμάζει η Τζένη

Η Τζένη Τζιβεριώτη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της με την κορούλα της και τον σύζυγό της σε σπίτι φίλων τους στη Μύκονο, όμως με το τέλος του καλοκαιριού θα αρχίσει τις προετοιμασίες για τη βάφτιση της μικρής πριγκίπισσάς της.

Το κοριτσάκι θα κάνει την πρώτη επίσημη βουτιά του ενώπιον φίλων και συγγενών μέσα στον Οκτώβριο, γι' αυτό το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας και ο σύζυγός της Γιάννης Τσακουμάκος θέλουν να ετοιμάσουν κάτι ξεχωριστό γι' αυτή την ιδιαίτερη μέρα. Η Τζένη

εδώ και καιρό έχει αρχίσει να κάνει τα πρώτα... ρεπορτάζ αγοράς σχετικά με όλα όσα θα χρειαστεί για να φτιάξει το παραμυθένιο σκηνικό της βάφτισης. Από την άλλη τα προσκλητήρια δεν την αγχώνουν τόσο, αφού θα τα σχεδιάσει η καλή της φίλη Αντζυ Ανδριτσοπούλου, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στη διαδικτυακή εταιρεία της. Οι δύο φίλες από τα παλιά έχουν στο μυαλό τους τι ακριβώς θέλουν για τις προσκλήσεις και το μόνο που μένει είναι να κατασταλάξουν στο σχέδιο και να μπει στην τελική ευθεία η εκτύπωση. Πάντως, αν θυμηθούμε τον γάμο της Τζένης και του Γιάννη, είμαστε σίγουροι ότι και στη βάφτιση θα είναι έντονο το ρομαντικό στοιχείο.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα