Οι Pink Floyd κυκλοφορούν νέο άλμπουμ μετά από 20 χρόνια

17:37 7/7/2014 - Πηγή: KoolNews

Είκοσι χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους άλμπουμ, οι θρυλικοί Pink Floyd ανακοίνωσαν την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου τους δίσκου.
Η σύζυγος του Ντέιβιντ Γκίλμουρ, Πόλι Σάμσον γνωστοποίησε την κυκλοφορία του νέου δίσκου του συγκροτήματος, είκοσι χρόνια μετά το τελευταίο άλμπουμ των Floyd «The Division Bell».

Btw Pink Floyd album out in October is

called "The Endless River". Based on 1994 sessions is Rick Wright's swansong and very beautiful.

— Polly Samson (@PollySamson) July 5, 2014

Είκοσι χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους άλμπουμ, οι θρυλικοί Pink Floyd ανακοίνωσαν την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου τους δίσκου. Η σύζυγος του Ντέιβιντ Γκίλμουρ, Πόλι Σάμσον γνωστοποίησε την κυκλοφορία του νέου δίσκου του συγκροτήματος, είκοσι χρόνια μετά το τελευταίο άλμπουμ των Floyd «The Division Bell».

Ο νέος δίσκος του θρυλικού συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο και βασίζεται σε υλικό που ηχογραφήθηκε παράλληλα με το Division Bell. Αποτελεί επίσης το «κύκνειο άσμα» του κιμπορντίστα του συγκροτήματος Ρικ Ράιτ, που πέθανε από καρκίνο το 2008.

Οι αρχικές ηχογραφήσεις είχαν ξεκινήσει το 1994 και αποτελούσαν το side project του Ρικ Ράιτ και των υπόλοιπων μελών του συγκροτήματος για έναν ορχηστρικό δίσκο με τίτλο «The Big Spliff'», ο οποίος δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Η Ντούργκα ΜακΜπρουμ-Χάντσον ήταν μία από τις τραγουδίστριες που συμμετείχαν στο Division Bell και ανέφερε ότι ο Ντέιβιντ και ο Νικ Μέισον «έχουν εξελιχθεί από το υλικό τότε». Η ίδια περιγράφει τον ήχο του νέου άλμπουμ «The Endless River» ως «ambient (...) στα πρότυπα της μουσικής συγκροτημάτων όπως οι Orb».

Keywords
Τυχαία Θέματα